Ελλάδα

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκη
Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για σήμερα συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, συμβασιούχοι – παρατασιούχοι στους ΟΤΑ του Ν. Θεσσαλονίκης αλλά και συνταξιούχοι.

Από τις 08:00 έως τις; 14:00, συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ, έχουν προγραμματίσει συμβασιούχοι της Εταιρείας που ζητούν την παραμονή τους στις θέσεις εργασίας που κατείχαν.

Συμβασιούχοι παρατασιούχοι, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και στις Δημοτικές επιχειρήσεις του νομού Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας, 09:30, στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Συνταξιούχοι ΙΚΑ Δημοσίου, ΕΛΤΑ, ΟΑΕΕ κ. ά. θα πραγματοποιήσουν πανσυνταξιουχική κινητοποίηση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30, στο Άγαλμα Βενιζέλου ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν πορεία στους κεντρρικούς δρόμους της πόλης.

Κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους της πόλης και του Νομού Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στην πανσυνταξιουχική αγωνιστική κινητοποίηση που διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα 23 Απρίλη στις 10.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου, απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΔΕΗ: Ξεκίνησαν οι απεργίες, κίνδυνος μπλακ άουτΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για σήμερα στην Καλαμαριά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments