Lifestyle

Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εμφάνισή της
Η Γιάννα Τερζή μίλησε και για τον εφιάλτη της, λίγο πριν βγει στην σκηνή της Eurovision.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον 63 διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή με το τραγούδι «Όνειρό μου». Η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για την εμφάνισή της.

«Δεν τις μετράω τις μέρες. Πηγαίνω στην πρόβα μου, ζω μόνο στην πρόβα. Εκεί τρώμε, εκεί πίνουμε, εκεί κοιμόμαστε. Αγωνία έχω μόνο λίγο το βράδυ που πάω να κοιμηθώ. Είδα και έναν εφιάλτη, ότι ανέβηκα στη σκηνή και ξέχασα το μικρόφωνο».

«Στη σκηνή, γύρω μου θα γίνονται πράγματα, εγώ θα προκαλώ πράγματα, μέχρι εκεί θα πω. Άντε να πω ότι θα φοράω και φόρεμα και όχι παντελόνι. Θα προσπαθήσουμε να μη γίνουμε γραφικοί, θα έχει μπλε η σκηνή. Εννοείται ότι θα “παίξει” το μπλε. Δεν θα φοράω κόκκινο κραγιόν, το έλαβα το μήνυμα. Το πιο πιθανό είναι τα μαλλιά μου να είναι κάτω και σγουρά», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Τερζή για την εμφάνισή της στη Eurovision.

Συνολικά 43 χώρες θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό της Εurovision. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν 8 και 10 Μαΐου. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό και η μεγάλη βραδιά είναι για το Σάββατο 12 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eurovision 2018: Από τη Θράκη ως την Κρήτη και την Ικαρία, οι Χοροσταλίτες ετοιμάζονται για τον διεθνή διαγωνισμό μουσικής

Eurovision 2018: Δείτε το βίντεο κλιπ του ελληνικού τραγουδιού (vid)

Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το τραγούδι της για την Eurovision 2018 (vid)

Eurovision 2018: Η ανακοίνωση της Spicy για τον αποκλεισμό της Αρετής Κετιμέ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments