Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτική Αστρολογία Και Ζωδιακές Τάσεις
Ερωτική Αστρολογία Και Ζωδιακές Τάσεις | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ο Μάιος, φέρνει πολλά δώρα και σε κάθε τομέα, σε όλα τα ζώδια.

Οι ευκαιρίες θα ξεκινήσουν με τα αισθηματικά ζητήματα, που θα βρουν τον προσανατολισμό τους…και θα συνεχίσουν με την άνοδο των οικονομικών.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Βιώνετε μια εποχή, που θα σας φέρει και πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα σε εργασία και σχέση. Αυτό θα ανεβάσει την πύρινη σας ψυχολογία, και σίγουρα είναι και η βάση, για λύσεις σε ότι σας έχει προβληματίσει.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 25 Απριλίου

Ταύρος: Ο ζωδιακός σας μήνας, εξελίσσεται με τις ιδανικότερες προδιαγραφές, και σας φανερώνει και πολλές εκπλήξεις στα αισθηματικά. Οι μόνοι, θα έχουν νέες γνωριμίες, που μια όμορφη σχέση θα ξεκινήσει, και μερικοί χωρισμένοι, θα επανασυνδεθούν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 1 και 11 Απριλίου

Δίδυμοι: Η άκαμπτη στάση που κρατάτε, για σοβαρά θέματα της ζωής και της καθημερινότητας σας, έχουν προβληματίσει τον άνθρωπο σας, που μάλλον στο παρελθόν του, είχε μάθει σε πιο εύκολες καταστάσεις. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές του.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 5 και 17 Απριλίου

Καρκίνος: Οι εντάσεις που επικρατούν και οι δύσκολες καταστάσεις, μέσα στην εργασία σας, σίγουρα εδώ και καιρό έχουν επηρεάσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει πλέον μελαγχολήσει, από την απουσία και την αδιαφορία σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 3 και 12 Απριλίου

Λέων: Δεν χρειάζεται να αποδείξετε την αξία σας, σε κανέναν και για τίποτα. Σίγουρα αυτοί που σας αγαπούν, ξέρουν τι είσαστε και ποια είναι τα κουμπιά σας. Αυτό θα το ξανασκεφτούν και κάποιοι, πρώην σας, που θα σας ξανα -πλησιάσουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 5 και 21 Απριλίου

Παρθένος: Ζητάτε πια την ερωτική σας ελευθερία, από όλα αυτά που έχουν γίνει σε παρελθόντες χρόνους, και ακόμη τα κουβαλάτε μέσα στην ψυχή σας. Σίγουρα, οι νέες εβδομάδες του Μαΐου, θα σας ανοίξουν τις πόρτες για κάτι περισσότερο, μέσα από νέες επαφές.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 2 και 18 Απριλίου

Ζυγός: Παραδεχτείτε ότι δεν βλέπετε μπροστά σας, επειδή η καρδιά σας, ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην σύντροφο σας. Μετά τις 10/05, που τα άστρα θα έχουν μεγάλη εύνοια προς το ζώδιο σας, πιθανόν και μεριές επαφές – επικοινωνίες να ξανα-ζεστάνουν τις καταστάσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 3 και 19 Απριλίου

Σκορπιός: Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα υπάρξουν μεγάλες και καθοριστικές αποφάσεις, για το ζώδιο σας, που θα έχουν την πρακτική τους απήχηση και στο Καλοκαίρι που πλησιάζει. Σχέσεις που είχαν μείνει παγωμένες, τώρα και πάλι θα ενεργοποιηθούν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 8 και 10 Απριλίου

Τοξότης: Δεν σας φταίνε τα άστρα και οι όψεις τους, αν έχετε από την δική σας την μεριά, κάνει τόσα πολλά λάθη μέσα σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες που θα πρέπει να προσπεράσετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 11 και 23 Απριλίου

Αιγόκερως: Τα οικονομικά ανοίγματα που έχετε κάνει αυτούς του μήνες, από τον Μάιο, θα σας αποδώσουν χρήματα και ανέσεις, που θα σας στρώσουν πλέον την καθημερινότητα. Σίγουρα αυτό θα παρασύρει θετικά και την αισθηματική σας σχέση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 07 και 24 Απριλίου

Υδροχόος: Με την Αφροδίτη μέσα στους συγγενείς Διδύμους, όλα τα ζώδια του αέρα, θα έχουν μια εύνοια παραπάνω, στα ερωτικά τους θέματα. Εσείς που ζητάτε ευκαιρίες επανασύνδεσης, θα τις έχετε και σίγουρα θα πρέπει να τις ζυγίσετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 3 και 9 Απριλίου

Ιχθείς: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αλλά από τις 05/05 και μετά, οι καταστάσεις αλλάζουν υπέρ σας. Φροντίστε να λήξετε πρώτα αυτά, και μετά να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, που έχουν σκαμπανεβάσματα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 4 και 15 Απριλίου

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018