Υγεία

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Δωρεάν σεμινάρια παιδοψυχολογίας και προαγωγής υγείας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Δωρεάν σεμινάρια παιδοψυχολογίας και προαγωγής υγείας
Διημερίδα με δωρέαν σεμινάρια παιδοψυχολογίας και προαγωγής υγείας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

Η οικογένεια είναι το πρώτο και το σημαντικότερο πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται ένα παιδί. Συχνά οι γονείς αναζητούν την καταλληλότερη διόδο για να αντιμετωπίσουν και να κατανοήσουν την ψυχολογία και την συμπεριφορά του παιδιού. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς φορείς, στο πλαίσιο των σεμιναριακών επιμορφωτικών προγραμμάτων που διεξάγει, διοργανώνει διημέριδα με δωρέαν σεμινάρια παιδοψυχολογίας, διαχείρισης συμπεριφοράς και προαγωγής παιδικής υγείας, με τίτλο: «Φοβάμαι…ακούς;».

Με την συμβολή του Υπουργείου Παιδείας και τις δομές «Χαμόγελο του Παιδιού», «Ανάσα», «Το σπίτι των Παραμυθιών», την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαίου θα πραγματοποιηθούν 11 δωρεάν διαδραστικά σεμινάρια παιδοψυχολογίας με βιωματικό χαρακτήρα, υπό την καθοδήγηση εγκεκριμένων εισηγητών.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς, παιδαγωγούς, φοιτητές παιδαγωγικών και ψυχολογίας ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Τα event θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας (Ιπποκράτους 22, Κολωνάκι) και η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας στο 210 8225983.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments