Ζώδια

Μαγική ταρώ και ερωτικές προβλέψεις για δύσκολες σχέσεις

Μαγική ταρώ και ερωτικές προβλέψεις για δύσκολες σχέσεις
Μαγική Ταρώ και ερωτικές προβλέψεις για δύσκολες σχέσεις!

Μαγική Ταρώ και ερωτικές προβλέψεις για δύσκολες σχέσεις!

Η Magic Tarrot, μέσα από τα 52 φύλλα της, μιλάει για το άμεσο μέλλον των ερωτικών σχέσεων και γάμων, που έχουν δυσκολίες, και πως θα εξελιχθούν.

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΥπάρχουν άμεσες εξελίξεις που θα σας φέρουν και πάλι κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε, ίσως και μέσα από μοιραία γεγονότα. Δεν έχει σημασία αν ακόμη υπάρχει μόνο μια ερωτική – αμοιβαία ΄φιλία΄μεταξύ σας, ή έχουν μεσολαβήσει κενά χρονικό διαστήματα. Αυτά όλα θα λήξουν, και η πορεία σας θα είναι πια ανεμπόδιστη!

Ταύρος: ΕΝΑΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣΜετράτε ανάποδα για να έχετε και πάλι μέσα στην αγκαλιά σας, το άτομο με το οποίο είσαστε παθιασμένοι. Μπορεί να έχουν συντελεστεί άσχημα γεγονότα, και από τις δύο πλευρές, όμως δεν είναι αυτά ικανά για να σας κρατήσουν μακριά. Οι μεγάλες αγάπες τα ζουν αυτά, και πολλές φορές, μέχρι να ολοκληρωθούν.

Δίδυμοι: ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑΜεγάλες οι εξελίξεις και τα γεγονότα, που θα έρθουν στην προσωπική σας ζωή και μάλλον δεν θα ξέρετε τι και ποιον να διαλέξετε. Ένας παλιός σας ερωτικός γνώριμος, που παίζει με το μυαλό σας, θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει κάτι ακραίο. Δεν είστε και τα παιδιά που λένε όχι, αλλά τουλάχιστον ζητήστε μόνιμα ανταλλάγματα.

Καρκίνος: ΚΑΡΑΒΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣΑυτή η ερωτική ιστορία, που έχετε …που πάει και επιστρέφει κατά καιρούς, έχει φτάσει πια σε ένα ώριμο σημείο, για να έρθει μόνιμα μέσα στην ζωή σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρόκειται να σας ενημερώσει – προειδοποιήσει, απλά θα σας εμφανιστεί. Είναι και κάτι που το είχατε ευχηθεί, άρα προετοιμαστείτε τουλάχιστον ψυχολογικά.

Λέων: ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΝΕΡΑΔεν έχετε ακόμη εκφραστεί ο άνθρωπος που αγαπάτε, για να σας κάνει και εσάς, να καταλάβετε, τι υπάρχει στην καρδιά και στις προθέσεις του. Μέσα στο επόμενο διάστημα, κάποια πράματα ευτυχώς αλλάζουν και θα στρωθούν και καταστάσεις με μεγαλύτερες ευκολίες, για να είστε μαζί, μακριά από παλιές – παράλληλες δεσμεύσεις.

Παρθένος: ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣΔεν θα καταφέρετε για πολύ ακόμη να κρύβετε, τον έρωτα και τα λόγια σας, από το πρόσωπο που θέλετε και ζητάτε να γίνει το ταίρι σας. Δεν έχει σημασία τι θα πείτε, άλλωστε ξέρετε ότι και η άλλη πλευρά, σας θέλει σιωπηλά. Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες όλα… ανατρέπονται και σας δίνουν ευκαιρίες προσωπικών συναντήσεων και διαλόγων.

Ζυγός: ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣΤο ταίρι σας, μπορεί αυτήν την εποχή, να είναι χαμένο και απόμακρο, με διάφορες δικαιολογίες! Δεν θα συνεχιστεί όμως αυτό, για πολύ ακόμη καθώς καλές οικονομικές ειδήσεις θα διώξουν χιλιόμετρα και υποχρεώσεις και για τις δύο πλευρές. Ακόμη και χαλαρές – τρίτες ερωτικές καταστάσεις, θα υποχωρήσουν για να είστε μαζί και μόνιμα.

Σκορπιός: ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣΥπάρχουν καταστάσεις, που ακόμη σας πονούν από το ερωτικό σας παρελθόν, που για κάποιον ιδιαίτερο λόγο ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει. Ακόμη και να έχετε προχωρήσει την ερωτική σας ζωή, η σκέψη σας έχει κολλήσει στα παλιά. Η μοίρα δεν θα επιτρέψει άλλες καθυστερήσεις, και μέσα στις μέρες που έρχονται, οι επικοινωνίες θα ξανα -ξεκινήσουν.

Τοξότης: ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕΗ μόνη δίοδος – τρόπος για να είστε μαζί με το άτομο που αγαπάτε και επίσης σας αγαπάει, είναι η οικονομική και προσωπική του απελευθέρωση, από τις καταστάσεις, που τον δεσμεύουν χρόνια. Αυτό θα γίνει αλλά ακόμη δεν θα το μάθετε. Θα σας το αποκαλύψει το ίδιο το άτομο, μόνο όταν θα σας δει την επόμενη φορά από κοντά. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν.

Αιγόκερως: ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΈχουν λεχθεί πολλά βαριά λόγια μέσα στον δεσμό σας, που μάλλον και οι δύο πλευρές, δεν τα εννοούσαν. Αυτό δεν είναι και κάτι που μπορεί άλλωστε, να παγώσει τα ερωτικά – τρυφερά συναισθήματα του ανθρώπου σας για εσάς, και την συνολική προσφορά σας. Χρηματική βοήθεια σας έρχεται…από κάποιο άτομο κύρους.

Υδροχόος: ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟ σύντροφος σας που είναι απομονωμένος και δεν σας έχει συνέχεια μέσα στην αισθηματική του ζωή, θα αλλάξει τελικά στρατηγική για να μην σας χάσει. Αυτό και εσείς περιμένατε για να θέσετε τους όρους σας. Επίσης, κάποιοι που έχουν ψάξει έναν έρωτα από τα παλιά, θα έχουν και την θετική του ανταπόκριση.

Ιχθείς: ΓΑΜΟΣ – ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣΟι καταστάσεις μέσα στην προσωπική – αισθηματική σας ζωή, αλλάζουν άμεσα. Μπορεί να είχατε παγώσει τις επικοινωνίες και τις διαπροσωπικές συναντήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά αυτό είναι και κάτι θα σας φέρει τελικά σε συμφωνία, για το κοινό σας μέλλον. Οι προτάσεις που θα έχετε …θα μιλούν για μονιμότητα – γάμο – συμπόρευση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments