Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Πάτρα: Γέμισε με μετανάστες το λιμάνι – Κατέθεσαν μήνυση οι κάτοικοι
Πάτρα: Γέμισε με μετανάστες το λιμάνι – Κατέθεσαν μήνυση οι κάτοικοι | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Απριλίου 2018, 06:48 26 Απριλίου 2018, 6:48

Μήνυση για την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι της Πάτρας εξ’ αιτίας της παρουσίας των μεταναστών, προχώρησαν οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής. Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Πάτρας αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας τους για την λύση του προβλήματος, ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εισβολή μεταναστών στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων.


Αναλυτικά όσα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Την Τετάρτη 25/4/2018 συνήλθαν σε συνεδρίαση οι πρόεδροι των Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νοτίου Διαμερίσματος και αποφάσισαν τα κάτωθι:

1) Την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι και στην ευρύτερη περιοχή στο Νότιο Διαμέρισμα από την παρουσία των μεταναστών.

2) Ερώτηση προς τον Δήμο Πατρέων τι προτίθεται να κάνει για την περιφρούρηση των Παλαιών Σφαγείων μετά την εισβολή των μεταναστών στον χώρο.

3) Καλούμε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους να πιέσουν την κυβέρνηση για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος των μεταναστών στην Πάτρα.

4) Ο Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι αποφάσισαν ότι ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής μας θα συνεχιστεί αμείωτος μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

Συντονιστική Επιτροπή Εκπολιτιστικών Συλλόγων Νοτίου Διαμερίσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Επίθεση αγνώστων σε συμβολαιογραφικό γραφείο

Η Πάτρα αποκτά τον πρώτο της ποδηλατόδρομο

Ετικέτες: 


2018