Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 89-82: Το πάλεψε, αλλά…

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 89-82: Το πάλεψε, αλλά…
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 89-82: Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει και με 21 πόντους, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έφερε το ματς στο σουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως κάποια σφυρίγματα που ελέγχονται αλλά και το τρελό τρίποντο του Ντόνσιτς έδωσαν τη νίκη πρόκριση στη Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 89-82: Ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του για τρία δεκάλεπτα, δίνοντας την ευκαιρία στη Ρεάλ να κάνει πάρτι, φτάνοντας μέχρι το +22. Ωστόσο, την ώρα που είχαν στηθεί τα επινίκια από νωρίς, οι πράσινοι βρήκαν το σθένος να επιστρέψουν και να φέρουν το ματς στο σουτ.

Εκεί, οι παίκτες του Πασκουάλ είδαν τους διαιτητές να δίνουν εύνοια στην έδρα, κόβοντας το momentum με κάποια σφυρίγματα, με το τρελό τρίποντο του Ντόνσιτς στο τελευταίο λεπτό (το έβαλε με ταμπλό) να οριστικοποιεί τα πράγματα υπέρ της Ρεάλ, στέλνοντας τον Παναθηναϊκό εκτός Final-4.

Για άλλη μια χρονιά, έκτη συνεχόμενη, εκτός του μεγάλου ραντεβού των Final-4 ο Παναθηναϊκός, που όταν ξύπνησε το πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος, αποχαιρετώντας τουλάχιστον τη χρονιά, με το κεφάλι ψηλά και με την πίκρα της προσπάθειας που δεν τελεσφόρησε…

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 51-35, 78-60, 89-82

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments