Ελλάδα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Αρκετές διακοπές θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αρκετές διακοπές θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα από το πρωί μέχρι και τις 12:00, στο δήμο Ωραιοκάστρου, έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος σε όλη την περιοχή Λατομείων Δρυμού ΤΙΤΑΝ, Σαμαρά, Τρικαλιώτη, Κύβος, Διαμαντόπουλος, Τσακνής και Σία, Μουστάκα, Θεοφανίδου, Ιντερμπετόν, Φ/Β Μπογιατζή, Πατσιάλα Ο.Ε., Χατζηαγόρου, Παπαδοπούλου, Παντελίδη, με όλα τα αντλιοστάσια και αρδευτικά.

Επίσης από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 στο δήμο Θερμαϊκού δεν θα έχουν ρεύμα οι περιοχές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ. Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας από την διασταύρωση Πλαγιαρίου μέχρι την Ταβέρνα Μανώλης – Σ.Μ. Μασούτης. Στην περιοχή συμπεριλαμβάνονται και οι καταναλωτές Ι.Μ. Αγ. Στεφάνου – Ι.Μ. Οσίας Ξένης – Ξενοδοχείο Royal, Κλινική Πισσαλίδη, ολόκληρη Άνω Περαία (σχολεία, αθλητικό κέντρο, αντλιοστάσια, σούπερ μάρκετ Μασούτη, Lidl κλπ.

Τέλος τις ίδιες ώρες διακοπή ρεύματος θα έχουν οι περιοχές στην Κάτω Περαία μεταξύ των οδών Αμπελοκήπων – Ιωνίας Ρ. Φεραίου κλπ, καθώς και εκατέρωθεν της οδού Σόλωνος από την αρχή της μέχρι την οδό Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΝΔ: Τα κέρδη της ΔΕΗ το 2017 δεν φτάνουν ούτε για το μισό μισθοδοτικό κόστοςΗ ΓΕΝΟΠ αναστέλλει τις 48ωρες απεργίες: «Δεν θα παραδώσουμε τα κλειδιά στους επενδυτές»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments