Αθλητισμός

Ο προπονητής που έχουν στο μυαλό τους Παϊρότζ και Αβράμ Γκραντ δεν είναι ο Ουζουνίδης

Ο προπονητής που έχουν στο μυαλό τους Παϊρότζ και Αβράμ Γκραντ δεν είναι ο Ουζουνίδης
Η λίστα των υποψήφιων επενδυτών και πότε θα ξεκινήσουν επαφές. Τι σκέφτεται ο Ουζουνίδης. Πλούσιο παρασκήνιο.

Από χθες, όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε πως έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον του και θα την ανακοινώσει μετά το ματς με την Ξάνθη, όλοι είναι βέβαιοι πως θα πει το… αναμενόμενο. Ότι δηλαδή θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Και αυτό αναμένεται να συμβεί. Ο Ουζουνίδης έχει κουραστεί. Έχει αδειάσει απ’ όλη τη διαδικασία τη φετινή. Και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη σε μία εβδομάδα. Υπάρχουν, πάντως, κάποια ρεπορτάζ, όπως το σημερινό της εφημερίδας “Πράσινη” που λένε ότι ίσως να αλλάξει γνώμη αν οι νέοι ιδιοκτήτες του ζητήσουν να παραμείνει.

Όμως αν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, δύσκολα θα κρατήσει τον Ουζουνίδη. Θυμίζουμε πως ο Παϊρότζ θα βάλει για… γενικό κουμανταδόρο τον Αβράμ Γκραντ. Και θα έχει και ως σύμβουλο επί των ποδοσφαιρικών θεμάτων των Πίνι Ζάχαβι. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος αναμένεται να κοιτάξουν την περίπτωση Ουζουνίδη.

Το πιθανότερο είναι πως και οι δύο θα φτιάξουν μια λίστα 4-5 ξένων προπονητών και από εκείνη θα επιλέξουν τον επόμενο τεχνικό του Παναθηναϊκού. Είναι και το άλλο όσον αφορά τον Ουζουνίδη. Την Κυριακή η σεζόν τελειώνει και θα ανακοινώσει το “αντίο”. Πως να περιμένει πότε θα αλλάξει η διοίκηση και αν οι νέοι θα τον καλέσουν; Κι αν έχει κάποια άλλη πρόταση; Θα την απορρίψει για να περιμένει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό; Δύσκολο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments