Αθλητισμός

“Ελληνικά” μάτια στο Ρόμα – Λίβερπουλ – Ποιος θα βρίσκεται στις εξέδρες

“Ελληνικά” μάτια στο Ρόμα – Λίβερπουλ – Ποιος θα βρίσκεται στις εξέδρες
Ποιος... Έλληνας θα παρακολουθήσει από κοντά τον σημερινό ημιτελικό του Champions League και που θα έχει στραμμένα τα μάτια του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον τελικό του Champions League μετά το χθεσινό 2-2 με την Μπάγερν Μονάχου και περιμένει να μάθει απόψε τον αντίπαλό της στο Κίεβο. Ρόμα και Λίβερπουλ αναμετρώνται στο Ολίμπικο της Ρώμης, με τους "reds" να είναι φυσικά το φαβορί έπειτα από το 5-2 του πρώτου αγώνα στο Άνφιλντ.

Ένα ματς που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης και όχι μόνο τηλεοπτικά. Αρκετοί σκάουτερς, ατζέντηδες και προπονητές θα βρεθούν στο Ολίμπικο για να δουν από κοντά την αν η Ρόμα θα φτάσει σε μια δεύτερη ανατροπή μετά από εκείνη με την Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ θα επιβεβαιώσει πως είναι το απόλυτο φαβορί.

Ανάμεσα στους δεκάδες "επίσημους" που θα βρεθούν στο Ολίμπικο θα είναι και ο δικός μας, Μίκαελ Σκίμπε. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος θα παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο ημιτελικό του Champions League, έχοντας φυσικά τα μάτια του στραμμένα στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα αγωνιστεί και στο σημερινό παιχνίδι.

Εκτός του Σκίμπε, αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο και πολλοί ατζέντηδες και ίσως να είναι εκεί και άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος; Το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει πλέον φανερά η "βασίλισσα" για τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments