Πολιτική

Κικίλιας για F-16: “Θετική η ΝΔ αλλά με τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες”

Κικίλιας για F-16: “Θετική η ΝΔ αλλά με τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες”
Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται θετική στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16, αλλά σύμφωνα με τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες.

O Βασίλης Κικίλιας κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ότι «εξακολουθούν να κινούνται εξωθεσμικά και να αγνοούν τη Βουλή». Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται θετική, όπως λέει ο κ. Κικίλιας, στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16, αλλά σύμφωνα με τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κικίλια: «Από σημερινά δημοσιεύματα, ενημερωνόμαστε για την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Σε αυτά αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά που θα εκταμιεύονται ανά έτος μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι κ. Καμμένος και Τσίπρας εξακολουθούν να κινούνται εξωθεσμικά και να αγνοούν τη Βουλή των Ελλήνων, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι απαιτείται θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων. 

Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή ήταν θετική στον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16, τηρώντας, όμως, τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες και διασφαλίζοντας την πλήρη ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Κικίλιας: Δεν δεχόμαστε καμία αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας

Κικίλιας για F-16: Η ΝΔ ήταν από την πρώτη στιγμή υπέρ της αναβάθμισης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments