Πολιτική

“Εμφύλιος” Βενιζέλου-Κωνσταντινόπουλου για τα ομόφυλα ζευγάρια

“Εμφύλιος” Βενιζέλου-Κωνσταντινόπουλου για τα ομόφυλα ζευγάρια
Η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξόργισε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Άγριος "εμφύλιος" πόλεμος ξέσπασε στο Κίνημα Αλλαγής ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για το θέμα της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα υπογράμμισε πως τάσσεται υπέρ της νομολογίας του Δικαστηρίου που έχει αναγνωρίσει αυτό το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια.

Αυτή ακριβώς η τοποθέτηση εξόργισε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος μέσω Twitter κατακεραύνωσε τον πρώην υπουργό σημειώνοντας με νόημα:

«Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις» στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!»

Άμεση ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος με ανακοίνωσή του διευκρινίζει σε έντονο ύφος πως ο κ. Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού».

Επίσης τονίζεται ότι «όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Θεοδωράκης: Ενας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι ικανός γονέας όσο και ο ετεροφυλόφιλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments