Μedia

ΣτΕ: Στις 14 Μαΐου αποφασίζει για την προσφυγή καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειες

ΣτΕ: Στις 14 Μαΐου αποφασίζει για την προσφυγή καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειες
Το Συμβούλιο της Επικρατείας παρατείνει την οριστική απόφαση επί της προσφυγής των καναλιών κατά της διαδικασίας αδειοδότησης.

Ολοκληρώθηκε πριν από μια ώρα η συνεδρίαση στην Ολομέλεια του ΣτΕ επί της προσφυγής των τηλεοπτικών εταιρειών, ΑΝΤΕΝΝΑ TV, Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, Νέα Τηλεόραση, Τηλέτυπος και της ΕΙΤΗΣΕΕ κατά της απόφασης του ΕΣΡ, για το τίμημα των τηλεοπτικών αδειών (30 εκ. ευρώ). Το δικαστήριο ζήτησε να καταθέσουν όλες οι πλευρές τα υπομνήματά τους, ως τις 14 Μαϊου και στη συνέχεια θα εκδώσει την απόφασή του.

Το δικαστήριο ζήτησε να καταθέσουν όλες οι πλευρές τα υπομνήματά τους, ως τις 14 Μαϊου και στη συνέχεια θα εκδώσει την απόφασή του.

Οριστικοποιήθηκαν οι 5 προσωρινοί δικαιούχοι

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά τη συνεδρίασή της Τετάρτης του ανακήρυξε τους προσωρινούς δικαιούχους για την χορήγηση αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Όπως ανακοίνωσε οι προσωρινοί δικαιούχοι είναι πέντε, ενώ κόπηκε η εταιρεία «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.» συμφερόντων Βρυώνη.

Ειδικότερα το ΕΣΡ ανακοίνωσε:

"Ομοφώνως εκρίθη ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του Συντάγματος, των νόμων και της προκήρυξης οι αιτήσεις (κατά την σειρά με την οποία κατετέθησαν) των:

Ειδήσεις ντοτ κομ. Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης (ΣΚΑΙ)Νέα Τηλεόραση Α.Ε. (StarChannel)ALPHA Δορυφορική τηλεόραση Α.Ε. (Alpha)Antenna TV Α.Ε. (Ant1)Ραδιοτηλεοπτική A.E. (“E” TV)Ομοφώνως, επίσης, εκρίθη ότι δεν πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση της εταιρείας «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.»".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργαζόμενοι ΕΡΤ προς ΣΚΑΪ: "Είστε ψεύτες και τρισάθλιοι"ΕΣΡ: Γιατί απορρίφθηκε η αίτηση της «Ελληνικής Τηλεοπτικής»Τηλεοπτικές άδειες: Την έκπληξή της εξέφρασε η Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε. που δεν πήρε άδειαΣΚΑΪ, Star, Alpha, ANT1 και Epsilon οι υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments