Αθλητισμός

Απόλλων – ΑΕΚ 0-1: Έβγαλε την υποχρέωση και πάει για τη φιέστα

Απόλλων – ΑΕΚ 0-1: Έβγαλε την υποχρέωση και πάει για τη φιέστα
Με γκολ του Σέρχιο Αραούχο η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα και φεύγει με το ανοιχτό πούλμαν για να γιορτάσει με τους οπαδούς της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με γκολ του Σέρχιο Αραούχο από το πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ στην "κιτρινόμαυρη" Ριζούπολη… έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στον Απόλλωνα και πλέον ετοιμάζεται να πάει με το ανοιχτό πούλμαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου χιλιάδες οπαδοί της την περιμένουν για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός άσος άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό τελείωμα στο 34′ κάνοντας το -τελικό, όπως αποδείχθηκε- 1-0, έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα και στον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες το έναυσμα να αρχίσει να καλεί την ομάδα του… να το σηκώσει γιατί «δεν μπορώ να περιμένω», όπως λέει το γνωστό σύνθημα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμ. (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς (77′ Μενδρινός), Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Παπάζογλου, Ελμπάζ (69′ Σιατραβάνης), Στάθης, Χουάρεζ, Μπαρτολίνι (63′ Καλέργης). 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Βράνιες (64′ Τσόσιτς), Μπακάκης, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Μάνταλος (84′ Λόπες), Μπακασέτας, Λιβάγια (50′ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments