Διεθνή

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λεμεσό – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί (pic)

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λεμεσό – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί (pic)
Τρεις δράστες, άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών στην Λεμεσό και έπειτα τράπηκαν σε φυγή.

Δύο αστυνομικοί, τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό στην Κύπρο όταν τρία άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Οι δύο αστυνομικοί, κλήθηκαν για έλεγχο αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λεμεσού και στο οποίο επέβαιναν τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα.

Όταν έφτασε το περιπολικό, οι τρεις δράστες άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive και τράπηκαν σε φυγή. 

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος ο ένας αστυνομικός, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, και ο δεύτερος αστυνομικός έχει τραυματίστηκε ,ελαφρά στο πλευρό.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους. 

Στο όχημα, με το οποίο διέφυγαν και εντοπίστηκε λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

Το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στην Πάφο, σε γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων, τα οποία και καταζητούνται.

Πρόκειται για τους Ευθύβουλο Γεώργη (ΒΟΥΛΗ), 31 ετών από την Πάφο και Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 

1.Συνομωσίας για φόνο, 2.Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 3.Απόπειρας φόνου, 4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, 5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.

Συνελήφθη ο ένας δράστης

Συνελήφθη πριν λίγο ο ένας εκ των δραστών της χθεσινής αιματηρής συμπλοκής στην Λεμεσό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο αστυνομικών, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά μετά από πυρά που δέχθηκαν από τους δράστες.

Ο συλληφθείς είναι ο Ευθύβουλος Γεωργή, 33 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος είχε τραυματιστεί και κρυβόταν στην περιοχή Πολεμίδια, αναμένοντας την αποχώρηση των αστυνομικών για να διαφύγει. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments