Πολιτική

Βαρβιτσιώτης για Κατσίκη: Η ρητορεία του είναι ίδια με της Χρυσής Αυγής

Βαρβιτσιώτης για Κατσίκη: Η ρητορεία του είναι ίδια με της Χρυσής Αυγής
Ο κ. Κατσίκης σύγκρινε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, από το βήμα της Βουλής, αναφέρθηκε στην ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, ο οποίος σύγκρινε ευθέως τους ομόφυλους με τους παιδεραστές και τους αιμομίκτες.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «δεν είδα να έχει βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ανακοίνωση για να καταδικάσει τη ρητορεία του κ. Κατσίκη που είναι ίδια και στη σκέψη και στον λόγο με αυτή της Χρυσής Αυγής. Δεν το κάνετε γιατί για σας ο κ. Κατσίκης είναι χρήσιμος για την κυβερνητική σας πλειοψηφία».

Τι είπε ο κ. Κατσίκης

Ο κ. Κατσίκης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό ή αγάπη στην ομοφυλοφιλία;"

Ξεκαθάρισε χωρίς φυσικά να προκαλέσει καμία έκπληξη πως το κόμμα του δηλαδή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαφωνούν με τη συγκεκριμένη διάταξη, λέγοντας πως παραβιάζει το νόμο της ηθικής. 

Συνέχισε μάλιστα το ομοφοβικό παραλήρημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι θιασώτες της ομοφυλοφιλίας λένε ότι η αγάπη δεν έχει σύνορα. Φυσικά και δεν έχει σύνορα. Το ζήτημα όμως είναι το που κατευθύνεται. Η αγάπη στο χρήμα που οδηγεί σε απληστία είναι αμαρτία. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη που είναι διαφορετική της πατρικής είναι έγκλημα. Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό ή αγάπη στην ομοφυλοφιλία;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Τούρκοι κάνουν φύλλο και φτερό τον Κατσίκη – "Επιτέλους ζητούν ανταλλαγή"

Κώστας Κατσίκης: Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments