Ελλάδα

Κάρολος και Καμίλα έκαναν βόλτα στην Ερμού (pics)

Κάρολος και Καμίλα έκαναν βόλτα στην Ερμού (pics)
Μάλιστα, η Καμίλα διάλεξε ένα κουλούρι από πλανόδιο πωλητή και ο Κάρολος το αγόρασε. Πρόσφεραν ανθοδέσμη στην δούκισσα, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, έκαναν βόλτα στους δρόμους της Αθήνας.

Φεύγοντας από την Αρχιεπισκοπή όπου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο πρίγκιπας Κάρολος έφθασε οδικώς στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Στην αρχή της βόλτας τους, η Καμίλα διάλεξε ένα κουλούρι από πλανόδιο πωλητή και ο Κάρολος το αγόρασε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανθοπώλης της πλατείας προσέφερε στην δούκισσα της Κορνουάλης μια ανθοδέσμη, δοκίμασαν λαχταριστούς λουκουμάδες και στη συνέχεια το πριγκιπικό ζεύγος κάθισε σε γνωστό καφέ της πλατείας και απόλαυσαν από ένα φρέντο καπουτσίνο! 

Το πριγκιπικό ζεύγος προσκύνησε στην εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας. Βγαίνοντας από την εκκλησία το πριγκιπικό ζεύγος αντίκρισε ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρωμένων, τουριστών και ντόπιων, που προφανώς έμαθαν ότι βρίσκεται εκεί ο πρίγκιπας Κάρολος και συνέρρευσαν στο κάτω μέρος της Ερμού.

Αμέσως μετά ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης μετέβησαν στο Συμμαχικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο στον Άλιμο, ενώ νωρίτερα ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Στην Αρχιεπισκοπή ο πρίγκιπας Κάρολος (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments