Ελλάδα

Συμπλοκές οπαδών στην πλατεία Καραϊσκάκη – Προκλήθηκαν ζημιές και τραυματισμοί

Συμπλοκές οπαδών στην πλατεία Καραϊσκάκη – Προκλήθηκαν ζημιές και τραυματισμοί
Μια μέρα πριν τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μια μέρα έμεινε για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και ήδη από χθες (10/5) έχουν ξεκινήσει τα.. παρατράγουδα ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Απόψε (11/5) σημειώθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων στην πλατεία Καραΐσκάκη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη, ωστόσο οι οπαδοί έχουν συγκρουστεί μεταξύ τους και έχουν προκληθεί ζημιές και τραυματισμοί.

Ντου οπαδών της ΑΕΚ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια την Πέμπτη (11/5)

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας… άρχισε από την Πέμπτη, όταν οπαδοί της ΑΕΚ, πολλοί σε αριθμό (200-250) και με διακριτικά της ομάδας τους, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή της Ομόνοιας, έκαναν επίθεση προς τα γραφεία του Πανελλήνιου Σ.Φ. ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί της Ένωσης, μάλιστα, έφτασαν ένα στενό από τα γραφεία του κλαμπ και εκεί είχαν για αρκετή ώρα… μάχες με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επίσης ήταν ισχυρές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή αφού η αστυνομία είχε φροντίσει για αυτό με τη δυναμική παρουσία της, αφού ο στόχος ήταν να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο (να έρθουν σε επαφή οι δύο πλευρές δηλαδή). Ετσι, οι ΑΕΚτζήδες αναλώθηκαν σε μάχες με την αστυνομία για αρκετή ώρα, προσπαθώντας ευτυχώς χωρίς… επιτυχία να φτάσουν ως τα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων του ΠΑΟΚ.

Το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν περίπου 200 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Αθήνα, για να βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στις 20:30 που ξεκινά ο μεγάλος τελικός. Από πλευράς ΑΕΚ, αναμένονται στο ΟΑΚΑ περίπου 20.000 οπαδοί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Έλα μαζί μου στον ΠΑΟ" – Ποιον πήρε τηλέφωνο ο Νταμπίζας μετά τη συμφωνία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments