Διεθνή

Καθηγήτρια της είπε ότι το σορτσάκι της ήταν κοντό και εκείνη το έβγαλε

Καθηγήτρια της είπε ότι το σορτσάκι της ήταν κοντό και εκείνη το έβγαλε
Η Λέτιτια Τσαϊ υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή ήταν η απάντηση της φοιτήτριας στην καθηγήτρια Ρεμπέκα Μαγκόρ, η οποία σύμφωνα με την κοπέλα της είπε ότι το σορτσάκι της ήταν πολύ κοντό κατά την διάρκεια μιας δοκιμαστικής παρουσίασης την περασμένη εβδομάδα.

Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με τα εσώρουχα, ενώ παρουσίαζε την διατριβή της, αφού ισχυρίζεται ότι η καθηγήτρια της κατέκρινε το σορτσάκι που φορούσε.

Η Λέτιτια Τσαϊ υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή ήταν η απάντηση της φοιτήτριας στην καθηγήτρια Ρεμπέκα Μαγκόρ, η οποία σύμφωνα με την κοπέλα της είπε ότι το σορτσάκι της ήταν πολύ κοντό κατά την διάρκεια μιας δοκιμαστικής παρουσίασης την περασμένη εβδομάδα.

«Το πρώτο πράγμα που μου είπε η καθηγήτρια ήταν ‘πραγματικά αυτό θα φορέσεις», έγραψε η φοιτήτρια στην σελίδα της στο Facebook.

«Το σορτσάκι που φοράς είναι πολύ κοντό», μου είπε. «Στην συνέχεια μου είπε μπροστά σε όλη την τάξη ότι προσέλκυα τα αντρικά βλέμματα στο σώμα μου και αποσπούσα την προσοχή τους από το περιεχόμενο της διατριβής μου», πρόσθεσε η κοπέλα.

Η Τσάι ανέφερε ότι αργότερα ένας άλλος φοιτητής συμφώνησε με την καθηγήτρια και εκείνη αποφάσισε να φύγει από την αίθουσα.

Σύμφωνα με την κοπέλα, στην συνέχεια η καθηγήτρια πήγε και βρήκε την κοπέλα και την ρώτησε τι γνώμη θα είχε η μαμά της για τα ρούχα που φορούσε.

«Δεν λέω στους φοιτητές μου τι να φορέσουν, ούτε μπορώ να καθορίσω για αυτούς το είναι κατάλληλο ντύσιμο και τι όχι. Τους ζητώ να σκεφτούν μόνοι τους και να αποφασίσουν», ανέφερε η καθηγήτρια στο Cornell Sun.

Αργότερα, κάποιοι φοιτητές ανέφεραν ότι η καθηγήτρια απολογήθηκε πολλές φορές για την επιλογή των λέξεων που έκανε και παραδέχτηκε ότι η φράση «κοντό σορτσάκι» στις γυναίκες έχει ένα βαρύ πολιτισμικό και πολιτικό φορτίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments