Ζώδια

Ζώδια Εβδομάδας 14 έως 20 Μαΐου 2018

Ζώδια Εβδομάδας 14 έως 20 Μαΐου 2018
Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Κριό από 14/5 έως 20/5/2018Αλλαγές σε στόχους και οικονομικά! Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα, καθώς από την Τρίτη ο Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιό σου, που σε έκανε αντιδραστικό και επαναστάτη από το 2011, ενώ από την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η νέα θέση όμως του Άρη ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα όμως, από το Σάββατο και μετά η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο σε κάνει να εστιάζεις πιο πολύ στους οικείους σου, αφήνεις όμως τα προσωπικά για λίγο στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Την Τρίτη πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σου, μαζί με την είσοδο του Ουρανού στον ίδιο τομέα, για να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή ριζικών αλλαγών στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Ταύρο από 14/5 έως 20/5/2018Το κοντέρ μηδενίζει και γράφει από την αρχή! Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες για το ζώδιό σου, καθώς την Τρίτη, μαζί με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, ο Ουρανός μετά από επτά χρόνια σε… επισκέπτεται, προλογίζοντας μια νέα εποχή που απαιτεί από εσένα ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές. Επίσης, από την Τετάρτη εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερες προκλήσεις καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Τόσο η Δευτέρα και η Τρίτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, όσο και η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και η Αφροδίτη από το Σάββατο περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς, και η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, ωστόσο η νέα θέση του Άρη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Δίδυμο από 14/5 έως 20/5/2018Τα βάζεις με τους φόβους σου! Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στο προηγούμενο ζώδιο και η είσοδος του Ουρανού στην ίδια θέση, την ίδια μέρα δείχνει την αυγή μιας εποχής που ο εσωτερικός σου κόσμος αλλάζει ριζικά. Επίσης, από την Τετάρτη ο Άρης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η Αφροδίτη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους από τα μέσα Ιουνίου και μετά, και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Κυριακή επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η Αφροδίτη από το Σάββατο περνά στον Καρκίνο κι φέρνει εξαιρετική εύνοια στο πορτοφόλι σου μέσω τρίτων, ενώ παράλληλα έχεις και σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σου.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Καρκίνο από 14/5 έως 20/5/2018Ολοκαίνουργιοι στόχοι, προσοχή όμως στα έξοδα! Την Τρίτη πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση, ενώ την ίδια μέρα περνά στην ίδια θέση ο εκρηκτικός Ουρανός που από το 2011 έφερε τα πάνω κάτω στην καριέρα σου, τώρα όμως είναι σύμμαχός σου και φέρνει ολοκαίνουργιους στόχους αλλά και νέα, φρέσκα φιλικά πρόσωπα που θα σε πάνε παρακάτω στην ζωή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Από την Παρασκευή είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Μέχρι την Παρασκευή όμως είσαι σε περίοδο που κάτι εγκυμονείται, αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα. Από το Σάββατο και μετά όμως η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο τομέας των επαγγελματικών σου έχει ευκαιρίες, ακόμη και στα δύσκολα, ενώ από την Τετάρτη ο Άρης περνά στον Υδροχόο, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Λέοντα από 14/5 έως 20/5/2018Ριζικές αλλαγές σε σχέσεις και καριέρα! S.O.S Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς την Τρίτη ο Ουρανός περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας ανατροπές στον τομέα της καριέρας που αρχικά θα σε ξεβολέψουν, ενώ από την Τετάρτη ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Είναι θετικές ημέρες μέχρι την Παρασκευή για τα ζητήματα που σχετίζονται με τα ζητήματα καρδιάς αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Αυγούστου, ενώ οι του Ιουλίου δυσκολεύονται, καθώς στο εξής το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του με τον Άρη στον Υδροχόο. Επίσης, από το Σάββατο περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στον τομέα της καριέρας, μαζί με την είσοδο του Ουρανού στην ίδια θέση, προλογίζουν ένα νέο κεφάλαιο, αυτή η εβδομάδα όμως θέλει πολλή προσοχή για τα απρόβλεπτα γυρίσματα της τύχης, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Παρθένο από 14/5 έως 20/5/2018Αλλαγές σε εργασιακά, αλλά εσύ είσαι πιο ισχυρός! Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στον Ταύρο και η είσοδος του Ουρανού την ίδια μέρα στο ίδιο ζώδιο εγκαινιάζει μια νέα επταετία που ανοίγεσαι δίχως φόβο στο καινούργιο, μολονότι θέματα σπουδών ή εξωτερικού χρειάζονται προσοχή. Την Τετάρτη ο Άρης περνά στον Υδροχόο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Από το Σάββατο περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά καθώς η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, και γενικότερα το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η νέα θέση του Άρη σχετίζεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου, έτσι λοιπόν είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Δίδυμο από 14/5 έως 20/5/2018Αλλαγή σκηνικού σε σχέσεις και οικονομικά. Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική καθώς κλείνει μια επταετία ανατροπών στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που έφερε μέχρι τώρα ο Ουρανός απέναντί σου, καθώς τώρα αλλάζει ζώδιο και σε κάνει να έρθεις σε ευθεία σύγκρουση με τις εμμονές σου. Επίσης, από την Τετάρτη ο Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Μέχρι και την Παρασκευή η Αφροδίτη ευνοεί τους γεννημένους μετά τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ από το Σάββατο περνά στον Καρκίνο, μια θέση που σημαίνει για σένα πως εστιάζεις περισσότερο στις φιλοδοξίες σου και όχι στον έρωτα. Επίσης, η νέα θέση όμως του Άρης ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός κι εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο. Το κλίμα πάντως στο σπίτι, τις σχέσεις και την οικογένεια φτιάχνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η Νέα Σελήνη της Τρίτης και η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο φέρνουν ριζικές αλλαγές σε οφειλές σου, επαφές με δάνεια, τράπεζες ή χρηματοοικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν άμεσα.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Σκορπιό από 14/5 έως 20/5/2018Ξέχνα ό,τι είχες δεδομένο στις σχέσεις! Ημέρες έντασης… Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί την αρχή μιας άλλης εποχής, καθώς την Τρίτη ο Ουρανός περνά απέναντί σου και φέρνει ουρανοκατέβατες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες για την επόμενη επταετία! Παράλληλα όμως, από την Τετάρτη ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν επιτακτικό να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές, ειδικά αυτές τις μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η Νέα Σελήνη της Τρίτης απέναντί σου, μαζί με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο προλογίζουν την ανάγκη για ουσία και ελευθερία στις σχέσεις. Οι μέρες μέχρι την Παρασκευή ευνοούν κυρίως όσους ήδη είναι σε σχέση, όμως από το Σάββατο και μετά η Αφροδίτη σε φιλικότερη θέση για το ζώδιό σου φέρνει περισσότερες επαφές και κινητικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες στα οικονομικά, πρόσεξε την Πέμπτη κάποιες οφειλές που εκκρεμούν, ενώ αν εργάζεσαι την Κυριακή, προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Τοξότη από 14/5 έως 20/5/2018Καθημερινότητα και επαγγελματικά αλλάζουν! Ο Ουρανός που μέχρι τώρα ήταν ευνοϊκά τοποθετημένος για σένα, την Τρίτη περνά στον τομέα της υγείας, της εργασίας και της καθημερινότητας, προλογίζοντας μια επταετία ριζικών αλλαγών. Παράλληλα, ενώ από την Τετάρτη ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και φέρνει περισσότερη κινητικότητα κι όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής, ειδικά αυτές τις μέρες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η Αφροδίτη για λίγο ακόμα απέναντι από το ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά, και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ταυτόχρονα, μέχρι και το Σάββατο το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στον Ταύρο, την ίδια μέρα που ο Ουρανός περνά στο ίδιο ζώδιο, μιλούν για μια νέα εποχή και στα επαγγελματικά, αρχικά όμως θα υπάρξουν ανατροπές.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Αιγόκερω από 14/5 έως 20/5/2018Νέοι στόχοι, ωστόσο στο εξής θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο στα οικονομικά. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς της Τρίτη ο Ουρανός που για επτά χρόνια έφερε αστάθεια και ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον και στην ακίνητη περιουσία, αλλάζει ζώδιο και περνά σε μια πολύ ευνοϊκή θέση που φέρνει ολοκαίνουργια δημιουργικά σχέδια, αλλά και.. απογόνους εκεί που δεν το περίμενες! Στην ίδια θέση πραγματοποιείται Νέα Σελήνη που δείχνει πως γυρνάς σελίδα! Από την Τετάρτη ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η Νέα Σελήνη και η νέα θέση του Ουρανού προλογίζουν νέους έρωτες ή αναζωπύρωση συναισθημάτων, κάποιοι όμως θα έχουν μέχρι και κεραυνοβόλους έρωτες μέσα στο επόμενο μεγάλο διάστημα. Επιπλέον, η Αφροδίτη περνά απέναντί σου το Σάββατο και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για το επόμενο διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Από την Τετάρτη ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας περισσότερα έξοδα από εκείνα που είχες προγραμματίσει, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Υδροχόο από 14/5 έως 20/5/2018Το παιχνίδι είναι στα χέρια σου, ξεκινούν όμως ανατροπές! Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Τρίτη ο απρόβλεπτος κυβερνήτης σου Ουρανός περνά σε θέση κόντρα και εγκαινιάζει μια επταετία ριζικών αλλαγών σε σπίτι και οικογένεια. Επίσης, από την Τετάρτη ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια μακρά περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η Νέα Σελήνη της Τρίτης μιλά για νέα δεδομένα στο οικείο περιβάλλον, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τον Άρη στο ζώδιό σου. Επίσης, από το Σάββατο περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Τα έσοδά σου έχουν δυνατότητες και η Αφροδίτη περνώντας το Σάββατο στον Καρκίνο δείχνει πως έχεις πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, ενώ είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός.

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για Ιχθύες από 14/5 έως 20/5/2018Δες αντικειμενικά τα οικονομικά σου, με μολύβι και χαρτί. Με την Νέα Σελήνη της Τρίτης ξεκινά μια νέα περίοδος για τις ιδέες σου, τις επαφές και τις συμφωνίες που κάνεις, ενώ την ίδια μέρα ο Ουρανός περνώντας στον Ταύρο σε «μπολιάζει» με έναν ολοκαίνουργιο πρωτοποριακό τρόπο σκέψης. ενώ ειδικότερα την Τετάρτη ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Μέχρι την Παρασκευή τα προσωπικά σου βρίσκονται ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Από το Σάββατο όμως η Αφροδίτη σε μια πιο ευνοϊκή θέση σε βοηθά να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην συνδρομή των φίλων σου, παρότι η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο τομέας των οικονομικών σου είναι ο μεγάλος κερδισμένος από την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο καθώς τελειώνει μια επταετία αστάθειας οικονομικής. Επίσης, αν εργάζεσαι την Κυριακή, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στο εργασιακό περιβάλλον.

Πηγή: astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments