Αθλητισμός

Η Μαρία Σάκκαρη στην μεγαλύτερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας της

Η Μαρία Σάκκαρη στην μεγαλύτερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας της
Απίστευτη διάκριση για την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη, πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην μέχρι τώρα καριέρα της πέτυχε στο όπεν της Ρώμης.

Συγκεκριμένα, 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε στον β΄ γύρο και μάλιστα με ανατροπή την Καρολίνα Πλίσκοβα, νο 5 στον κόσμο. Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ με 6-3, όμως στην συνέχεια υπήρξε εντυπωσιακή και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Πήρε με 6-3 το δεύτερο σετ και το τρίτο εξελίχθηκε σε «θρίλερ», με ανατροπές, εκπληκτικές φάσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά και εντάσεις από την μεριά της 26χρονης Τσέχας πρωταθλήτριας. Η Σάκκαρη κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, δεν αποσυντονίστηκε και τελικά έφτασε στη νίκη με 7-5 και στην πρόκριση.

Να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη νίκη της Σάκκαρη απέναντι σε αθλήτρια του "top-5" και η δεύτερη κόντρα σε τενίστρια από το "top-10", καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε νικήσει στο όπεν του Βουχάν της Κίνας την Καρολίνε Βοζνιάκι, που τότε βρισκόταν στο νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Στον γ΄ γύρο θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην 30χρονη Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ, νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη, και την 27χρονη Ρουμάνα Ίρινα Μπέγκου, νο 41. Υπενθυμίζεται πως στον α΄ γύρο η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την 26χρονη Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς (νο 15), από την οποία μάλιστα είχε αποκλειστεί πριν μια εβδομάδα, στην πρεμιέρα του όπεν της Μαδρίτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατάρρευση κερκίδας σε εκπομπή με καλεσμένο τον Ινιέστα (pic&vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments