Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΑΣΑ με τον δήμαρχο Ελευσίνας για βελτίωση των ΜΜΜ

Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΑΣΑ με τον δήμαρχο Ελευσίνας για βελτίωση των ΜΜΜ
Η Διοίκηση του ΟΑΣΑ, διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει με θετική διάθεση όλα τα αιτήματα και τις προτάσεις του Δήμου Ελευσίνας.

Στην συνάντηση που είχε η Διοίκηση του ΟΑΣΑ με τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και τον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής Ταξιάρχη Φαρμάκη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής Ελευσίνας από τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Αρχικά, από την πλευρά της Διοίκησης του ΟΑΣΑ επισημάνθηκε ότι οι τελευταίες παρεμβάσεις των δρομολογίων που έγιναν αποσκοπούν στη βελτίωση της αξιοπιστίας εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία τροφοδοτικών γραμμών σε σταθμούς μέσων σταθερής τροχιάς με ικανοποιητικές συχνότητες μεταξύ των διαφορετικών μέσων.

Με τις παρεμβάσεις αυτές ο συνολικός χρόνος μετακίνησης των κατοίκων της Ελευσίνας προς και από το Κέντρο της Αθήνας, με τη χρήση της νέας γραμμής 876 και της γραμμής 3 μετρό είναι μικρότερος σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο μετακίνησης, είτε μέσω της γραμμής Α16, είτε μέσω της προηγούμενης μορφής της γραμμής 876.

Να σημειωθεί, ότι η Διοίκηση του ΟΑΣΑ, διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει με θετική διάθεση όλα τα αιτήματα και τις προτάσεις του Δήμου Ελευσίνας που θα του αποσταλούν, δρομολογώντας λύσεις που θα βελτιώνουν το συγκοινωνιακό έργο και θα συμβαδίζουν με τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για καλύτερη μετακίνηση. Επίσης συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχιστεί και με νέα συνάντηση που θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστολή Σκουρλέτη στα κόμματα για την κατάτμηση μεγάλων εκλογικών περιφερειών (pdf)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments