Άποψη

Η ανησυχητική “ησυχία” του Παϊρότζ

Η ανησυχητική “ησυχία” του Παϊρότζ
Ο λαλίστατος Παϊρότζ, που με την εμφάνισή του στην Αθήνα μίλησε σε 4-5 διαφορετικά Μέσα, ξαφνικά έχει χαθεί.

Με το πρόσχημα πως “τρέχει” ένας οικονομικός έλεγχος. Και την ίδια ώρα, εκείνη η ανακοίνωση για “από κοινού” απoφάσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει… μετατραπεί σε “αποφασίζει μόνο ο Αλαφούζος”.

Σε μια διαπραγμάτευση είναι καλό να λέγονται λίγα και να γράφονται ακόμα λιγότερα. Πολύ περισσότερο σε έναν οικονομικό έλεγχο που “τρέχει” όπως “τρέχει”. Έστω και με έναν μονάχα λογιστή, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κάνει τη δουλειά. Ασυνήθιστο, η αλήθεια είναι, για τέτοιες περιπτώσεις.

Όταν η delloitte είχε κάνει εκείνη τον έλεγχο στην ΠΑΕ, δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί. Μιλάμε για μεγάλο όγκο και για λίγο χρόνο. Ήδη ο μήνας έχει 18. Υποτίθεται πως η πλευρά της Pan Asia θέλει να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια της έως τις 15 Ιουνίου, ώστε να δει αν θα μπορεί να προχωρήσει το deal. Ο χρόνος πιέζει και ο όγκος δουλειάς είναι μεγάλος. Εκτός και αν… σκαλώσει στου δρόμου τα μισά.

Είναι επίσης αλήθεια πως αυτή η… ησυχία που πηγάζει τις τελευταίες δέκα μέρες από την πλευρά του Παϊρότζ και των συνεργατών του, φέρνει ανησυχία. Διότι έγινε ξαφνικά. Σε μια μέρα. Από εκεί που οι πληροφορίες έρχονταν… βροχή και εμφανίζονταν ακόμα και άνθρωποι έτοιμοι να αναλάβουν (Γκραντ, Ζάχαβι, Ντρογκμπά) ξαφνικά η απόλυτη σιωπή.

Λες και ο Ταϊλανδός έχει ξεκινήσει να ασχολείται μονάχα με τη Μουσκρόν και πως θα την… εκτοξεύσει και αφήνει τον Παναθηναϊκό για αργότερα. Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν είναι για αργότερα. Ούτε για να έρχεται… δεύτερος σε προτεραιότητες. Χρειάζεται λύση εδώ και τώρα.

Ο λαλίστατος Παϊρότζ, που με την εμφάνισή του στην Αθήνα μίλησε σε 4-5 διαφορετικά Μέσα, ξαφνικά έχει χαθεί. Με το πρόσχημα πως “τρέχει” ένας οικονομικός έλεγχος. Και την ίδια ώρα, εκείνη η ανακοίνωση για “από κοινού” απόφάσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει… μετατραπεί σε “αποφασίζει μόνο ο Αλαφούζος”. Ο Αλαφούζος πήρε τον Νταμπίζα (η πιο σωστή κίνηση που θα μπορούσε να κάνει), ο Αλαφούζος αποφασίζει πότε θα πληρωθούν οι παίκτες, ο Αλαφούζος πληρώνει τους παίκτες, ο Αλαφούζος διατάζει μείωση του μπάτζετ, εκ νέου περικοπές κτλ. Ο Αλαφούζος τα κάνει όλα. Οπότε τα “από κοινού” παύουν να υφίστανται.

Αν ο Αλαφούζος, λοιπόν, μαζί με τον συνομιλητή του δεν βιαστούν, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να ζήσει τα ακόμα χειρότερα. Να μείνει από παίκτες, να κατέβει με παιδάκια του χρόνου και να χάσει την κατηγορία. Απ’ ότι θυμάμαι, ο Παϊρότζ είχε πει πως έναν Παναθηναϊκό στη δεύτερη κατηγορία δεν τον θέλει. Άραγε θέλει έναν Παναθηναϊκό στην πρώτη κατηγορία, που θα είναι όμως ένα από τα… φαβορί για υποβιβασμό;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments