Lifestyle

Όλοι αναρωτιούνται: Τι ψέλλισε ο Χάρι όταν είδε την Μέγκαν (vid)

Όλοι αναρωτιούνται: Τι ψέλλισε ο Χάρι όταν είδε την Μέγκαν (vid)
Ο Πρίγκιπας Χάρι συγκινήθηκε αρκετά την ώρα που έμπαινε η Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία. Μόλις έφτασε κοντά του εκείνος κάτι της είπε και ο επαγγελματίας αναγνώστης χειλιών, Τζέιμς Φρίστον, έχει την απάντηση.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον σημερινό γάμο.

Νωρίτερα, ο Χάρι φόρεσε τη βέρα στο δάκτυλο της Μέγκαν και εκείνη έκανε το ίδιο στον Χάρι, αφού πρώτα το ζευγάρι απάντησε στον αρχιεπίσκοπο ότι δέχεται ένας τον άλλον ως σύζυγο, ακολουθώντας την παράδοση, σε μια θρησκευτική τελετή πολύ συγκινητική στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, ενώπιον 600 καλεσμένων εκ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ και πλήθος διασημοτήτων.

Ο Πρίγκιπας Χάρι συγκινήθηκε αρκετά την ώρα που έμπαινε η Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία. Μόλις έφτασε κοντά του εκείνος κάτι της είπε και ο επαγγελματίας αναγνώστης χειλιών, Τζέιμς Φρίστον, έχει την απάντηση.

Ο Πρίγκιπας Χάρι, αρχικά ευχαρίστησε τον Πρίγκιπα Κάρολο, λέγοντας του «Σας ευχαριστώ Πατέρα» που συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία, και στην συνέχεια την κοίταξε την είπε… «Είσαι εντάξει; Φαίνεσαι καταπληκτική. Είμαι πολύ τυχερός».

Η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε «Σε ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Βασιλικός γάμος: Φόρεσε και το δεύτερο νυφικό η Μέγκαν Μαρκλ (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments