Ζώδια

Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα 25/5: Θέληση και Λύσεις

Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα 25/5: Θέληση και Λύσεις
Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα την Δευτέρα 25/5, μας βοηθά να εκφράσουμε και να πετύχουμε επιθυμίες και στόχους.

Την Τρίτη 31 Μαΐου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγει δρόμους και βρίσκει λύσεις επικοινωνίας, επίτευξη σημαντικών στόχων και επιθυμιών και διευκολύνει τις μετακινήσεις μας!

Προσγειωμένη αλλά και διορατική οξυδέρκεια μας χαρακτηρίζει, ανεπτυγμένη αντίληψη και ικανότητα αναγνώρισης προθέσεων των άλλων!

Δυναμικός, με ουσία και ξεκάθαρη διάθεση ο λόγος μας, πετυχαίνει εύστοχες, ωφέλιμες και κατανοητές συζητήσεις, που έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

Όσον αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, έρχονται σημαντικές αποκαλύψεις, από τις οποίες επωφελούμαστε ουσιαστικά!

Ιδιαίτερα ωφέλιμο, το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αρχών του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έχεις αυτοπεποίθηση και ισχυρή γνώμη! Μέσα από επικοινωνίες διεκδικείς και πετυχαίνεις ερωτικές και οικονομικές επιθυμίες!

ΤΑΥΡΟΣ: Διορατικότητα και άψογα εκφραστικά μέσα, σε ωθούν να πετύχεις ακόμα και την πιο βαθιά σου επιθυμία ή ακόμα και απαίτηση! Είσαι απόλυτα πειστικός και γοητευτικός!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Συνειδητοποιείς συναισθήματα και ψυχικές ανάγκες και ξέρεις πια τι ακριβώς θες! Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις! Αποκαλύψεις που σε ωφελούν έρχονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο φιλικός σου κύκλος ενδυναμώνεται, μέσα από συζητήσεις ή και νέες σημαντικές γνωριμίες! Μεγαλεπήβολα όνειρα πραγματοποιούνται!

ΛΕΩΝ: Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και η γοητευτική σοφία που έχεις σε ωθούν να κερδίσεις επαγγελματική και οικογενειακή εύνοια, όπως και κοινωνική καταξίωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, πετυχαίνοντας τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Φρόντισε να έχεις την αισιοδοξία σου ως σύμμαχο σε κάθε σου κοινωνική επαφή, επικοινωνία και μετακίνηση.

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται μόνιμες λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούσαν. Χρησιμοποίησε την ισχυρή διορατικότητα αλλά και τον ερωτισμό σου για να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές σου επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώνεται η συντροφική ζωή λόγω ορθής επικοινωνίας με το σύντροφο αλλά και στην ικανότητα σου να γοητεύεις νέους ανθρώπους, με τον ισχυρό σου λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λύσεις έρχονται στον εργασιακό σου τομέα, διορθώνοντας λάθη αλλά και βελτιώνοντας την απόδοση σου. Ευκαιρία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την φροντίδα της υγείας και της εμφάνισης σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώνεται σημαντικά η ερωτική σου ζωή με πολλές από τις πιο βαθιές σου επιθυμίες να πραγματοποιούνται! Εξέφρασε αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βελτιώνεται ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που χτίζεις. Το ερωτικό σου παρελθόν έχει μία ευκαιρία επικοινωνιακή να ξαναζωντανέψει…

ΙΧΘΥΣ: Είσαι, δημοφιλής, κοινωνικός, οξυδερκής και πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες! Άψογες οι σχέσεις σου με το κοινωνικό σου περιβάλλον και τα αδέρφια σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments