Ζώδια

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιούνιος 2018

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιούνιος 2018
Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιούνιος.

Ζώδια Κριός

Ο κυβερνήτης σας, Άρης, επιβραδύνει και αργότερα αυτό το μήνα γυρίζει ανάδρομος για το καλοκαίρι. Τόσο η σχέση σας όσο και το αίμα σας αρχίζουν να σιγοβράζουν από την επιβράδυνση.

Εάν είστε σε σχέση, ένα μεγάλο τρίγωνο του νερού, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, θα μπορούσε να ανεβάσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας τον έρωτα. Είναι πάντα εύκολο για εσάς να ερωτευτείτε και είναι ιδιαίτερα εύκολο τώρα με αυτό το μαγικό τρίγωνο και τον καρμικό Νότιο Δεσμό στον Οίκο της αγάπης σας.

Ο Νότιος Δεσμός είναι πρακτικά συνδεδεμένος με τον κυβερνήτης σας, Άρη, και σας παρασύρει σε προηγούμενες ερωτικές εμπειρίες. Τα καλά νέα είναι, ότι αν γίνει σωστά, τα βήματα του πλανητικού χορού αυτού του μήνα καταλήγουν στην βαθύτερη οικειότητα που αναζητά ο/η σύντροφός σας.

Θέλετε να κρατήσετε την ένταση της σχέσης σας στο καυτό αυτόν το μήνα και εκεί ακριβώς γυρίζει ο Άρης ανάδρομος στις 26 Ιουνίου, ακολουθούμενος την επόμενη μέρα από μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω, το ζώδιο της ελεγχόμενης αποπλάνησης.

Η Πανσέληνος ακολουθεί τον Κρόνο για να αυξήσει τη σεξουαλική θερμότητα και την ένταση, αλλά προσέχετε να μην πατηθεί κατά λάθος ο συναισθηματικός διακόπτης σας.

Ζώδια Ταύρος

Η αποπλάνηση ανθίζει τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες, ξεκινώντας μάλιστα από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Αυτό συμβαίνει όταν ένα μεγάλο τρίγωνο του νερού, ακολουθούμενο από ένα τέταρτο της Σελήνης στις 6 Ιουνίου, θα μπορούσε να προκαλέσει μια μακρά, σέξι και καθυστερημένη συζήτηση. Η προσέγγισή σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο ταίρι σας, καθώς θα αποτελείται από πολλά λόγια και οι Ταύροι συνήθως προτιμούν τις πράξεις. Πάντα κτητικοί, σφίγγετε το ήδη ισχυρό κράτημά σας πάνω στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας και θα μπορούσατε να είστε πιο ερωτευμένοι απ’ ό,τι φανταστήκατε ποτέ. Η απώλεια του ελέγχου, που μπορεί να έρχεται, σας φέρνει ζάλη, αλλά αυτό δεν σας σταματά.

Είναι η οργή ή η λαγνεία που σηκώνει το άσχημο κεφάλι της στην Νέα Σελήνη στις 13; Εσείς ακμάζετε σε αυτή την αχνιστή ατμόσφαιρα, και όλη η αγωνία μπορεί να παρακαμφθεί με λίγα μόνο αμαρτωλά, ψιθυριστά λόγια.

Ένας κυκλοθυμικός, ανάδρομος Άρης, από τις 26 Ιουνίου, συμβάλλει στις διαμάχες που προκύπτουν. Την ημέρα μετά την αρχής της ανάδρομης, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω, που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, προσπαθεί να προσδιορίσει τι είναι πραγματικό και τι όχι. Ο Ποσειδώνας ανεβαίνει στη σκηνή με μια στοργική όψη με τη Σελήνη και ζωγραφίζει όλη την ημέρα με ρόδινα χρώματα. Σήμερα, είναι δύσκολο να αποφασίσετε αν πρόκειται για πραγματική αγάπη ή απλώς για παλιό καλό πάθος.

Ζώδια Δίδυμοι

Η γοητεία είναι το δεύτερο όνομά σας, και ακόμα και κατά τη διάρκεια των καυτών ερωτοτροπήσεων, με κάποιο τρόπο μόνο οι σωστές λέξεις βγαίνουν από το στόμα σας. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, των Διδύμων, στις 13 Ιουνίου μπορεί να θέσει τόσο το σκηνικό όσο και το νέο ερωτικό ξεκίνημα που αναζητάτε.

Ο ενίοτε απατηλός Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στις 18 και σας βάζει στον πειρασμό να προχωρήσετε με μια κακή πράξη που τριγυρνά στο μυαλό σας όλο το μήνα.

Δεν είστε καθόλου ντροπαλοί, ακόμη και στο πρώτο ραντεβού, και το μαγικό καλοκαιρινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου αναδεικνύει το τσιγγάνικο πνεύμα σας. Ένα ταξίδι είναι στο μυαλό σας και σκοπό έχει μόνο την συγκίνηση που θα φέρει, χωρίς καμία σκέψη για δέσμευση. Ψάξτε για ένα μέρος με παρθένα ομορφιά, το είδος του τόπου που προσφέρει απομονωμένες περιοχές για υπαίθριες ερωτοτροπήσεις. Εάν πρέπει να βρίσκεστε μέσα, οι καθρέφτες στην οροφή αποτελούν προτεραιότητα.

Ο Άρης που κινείται σε ανάδρομη κίνηση στον Οίκο των μεγάλων αποστάσεων στις 26, προτρέπει περισσότερο τον παιχνιδιάρικο ταξιδιώτη που έχετε μέσα σας (αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα διαρκέσει για τους επόμενους τέσσερις μήνες). Έχετε μια τσάντα έτοιμη και θα είστε έτοιμοι να απογειωθείτε ανά πάσα στιγμή. Προσέξτε, Δίδυμοι, αλλιώς η αναποφασιστικότητα μπορεί να ξεφύγει και να γίνει μια ενοχλητική συνήθεια που είναι δύσκολο να κατανικηθεί.

Ζώδια Καρκίνος

Με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, στο δικό σας ζώδιο του Καρκίνου, δεν μπορείτε σχεδόν να ξεφύγετε από την αγκαλιά του/της συντρόφου σας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Να το θυμάστε αυτό, γιατί για σας τα συναισθήματα της αγάπης μερικές φορές μετατρέπονται σε συναισθήματα εξάρτησης. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο, η δική σας σιγουριά, ο σέξι εραστής που κρύβεται μέσα σας αποβάλλει όλα αυτά τα δεύτερα συναισθήματα. Να είστε έτοιμοι, με το ψυγείο σας γεμάτο, επειδή αυτή η γιορτή της αγάπης θα μπορούσε να συνεχιστεί πολύ περισσότερο από όσο περιμένετε.

Μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου, καταφέρατε να βάλετε τόσες ώρες στην ερωτική ζωή σας όσες βάζετε και στη δουλειά σας. Όλοι κερδίζουν αυτόν το μήνα, και με κάποιον τρόπο εσείς, οι συνεσταλμένοι Καρκίνοι, γίνεστε πιο παρορμητικοί και λιγότερο σταθεροί στα συναισθήματά σας. Μπορεί να υπάρχουν πολυάριθμες ερωτικές υποθέσεις μπροστά σας.

Στις 20 το τέταρτο της Σελήνης στους μυστικιστικούς Ιχθείς ρίχνει το φως του σε ότι είναι κρυμμένο και έχετε την ισχυρή τάση να κάνετε κάτι συγκεκαλυμμένο. Εξάλλου, κανείς δεν θα το μάθει, ειδικά αν αφήσετε όλες τις κάμερες στο σπίτι. Είναι πιθανό ένας από τους φόβους σας –της εγκατάλειψης, της προδοσίας, της κτητικότητας ή οποιαδήποτε από τις επτά θανάσιμες αμαρτίες– να μπει στο παιχνίδι. Όποιο κι αν είναι το θέμα, ο μήνας δεν είναι ο κατάλληλος για παιχνίδια δύναμης, ενώ είναι για επιβλητική ερωτική ένταση.

Ζώδια Λέων

Αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα μπορείτε να δείξετε πραγματικά τη βαθιά και περίπλοκη πλευρά σας και κάποιος ξεχωριστός μπορεί να πάρει μια γεύση της ψυχής σας. Με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, στον πνευματικό δωδέκατο Οίκο σας της παρασκηνιακής αγάπης και μέρος ενός καυτού και σέξι τριγώνου του νερού, δεν φαίνεται να χορταίνετε από αγάπη. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε την καινοτόμα, σωματική ικανότητά σας για να κάνετε κάποιον να υπακούσει στη θέλησή σας. Δεν είναι όλοι για σας και ενώ το ξέρετε αυτό, μερικές φορές δεν φαίνεται να είναι η αλήθεια.

Τα λιοντάρια ερωτεύονται εύκολα και η Νέα Σελήνη στον Οίκο της αγάπης σας στις 13 Ιουνίου μπορεί να σας χτυπήσει σαν αστραπή. Θέλετε μια εμπειρία θεϊκή και αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό για σας απ’ ό,τι για τα υπόλοιπα ζώδια. Για σας, είναι ο χρόνος που οι ψυχές των δυο σας δονούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η Πανσέληνος στις 27 Ιουνίου σας βάζει στον πειρασμό να ξεγλιστρήσετε με κάποιον φίλο. Ωστόσο, αν η σύνδεση δεν σας οδηγήσει σε μια βαθιά κατάσταση ευτυχίας, θα χάσετε το ενδιαφέρον σας τόσο γρήγορα όσο δημιουργήθηκε.

Ζώδια Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο σέξι και πιο πιστά ζώδια και το τέταρτο της Σελήνη της 6ης Ιουνίου στον όγδοο Οίκο σας της καυτής οικειότητας φέρνει αυτό τον πιστό και αυθεντικό εαυτό σας στην επιφάνεια. Όχι μόνο βλέπετε ουράνια τόξα όταν δεν υπάρχει βροχή, αλλά αφήνετε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα.

Ο ι πειθαρχημένοι Παρθένοι έχουν και μια άτακτη πλευρά, και σας αρέσει να παίζετε με τη φωτιά πού και πού. Να θυμάστε, ωστόσο, επειδή τυχαίνει να είστε καλλιτέχνες στην καρδιά, το ταίρι σας μπορεί να μην θέλει να συμμετέχει σε σεξ βίντεο.

Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στον έβδομο Οίκο σας στις 18, η οικειότητα μπορεί να γίνει υπερβολική. Θα ήταν εύκολο για σας να αποπλανηθείτε ή να είστε εσείς αυτοί που κάνουν την αποπλάνηση, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία ανάμεσα σας.

Στις 27 Ιουνίου, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω και στον πέμπτο Οίκο σας της αγάπης αναδεικνύει τον εραστή μέσα σας και παίρνετε τον έλεγχο της σχέσης, γεγονός πολύ διεγερτικό. Αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, και παρόλη τη διέγερση, το ταίρι σας μπορεί να αισθάνεται κάποιες αμφιβολίες. Μην σκέφτεστε υπερβολικά αυτόν τον έρωτα που ανθίζει. Μην ξεχνάτε ότι η λεπτή αίσθηση του χιούμορ σας μπορεί να ελαφρύνει κάθε σκοτεινιά.

Ζώδια Ζυγός

Πάντα δημιουργικοί στοχαστές στην αγάπη, θέλετε μια σχέση να παραμένει στα πρώτα στάδια, και αυτό σημαίνει επανεξέταση σεναρίων, θέσεων και ενδεχομένως συντρόφων. Στο μαγευτικό Σαββατοκύριακο της 2ης Ιουνίου, αποδεικνύετε για άλλη μια φορά πόσο καινοτόμοι μπορείτε να γίνετε.

Μπορεί να λαχταράτε αυτή την ένταση που έρχεται με μια νέα αγάπη, ακόμα κι αν είστε ήδη σε σχέση, και αυτή η επιθυμία μπορεί να αρχίσει να σας τρώει αυτόν το μήνα. Μπορεί να βρεθείτε να χαμογελάτε περισσότερο απ’ ότι συνήθως ή ακόμα και να κλείνετε το μάτι σε κάποιον ευπαρουσίαστο που τυχαίνει να περνάει δίπλα σας.

Με τον κατεργάρη Ποσειδώνα να γυρνάει σε ανάδρομη κίνηση στις 18, θα θέλετε να προστατέψετε αυτές τις ιδιωτικές σκέψεις από τις ερωτήσεις των άλλων. Αν υπάρχει κάποιος που δεν ζει σύμφωνα με τους κανόνες που επιβάλλονται από τους άλλους, αυτός είστε σίγουρα εσείς.

Στις 27 Ιουνίου, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω ρίχνει το φως της στους τέσσερις τοίχους σας και σας παρασύρει σε κάτι που θα μπορούσε να μετατραπεί σε κορυφαίο έρωτα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, επίσης στον Αιγόκερω, αφήνουν τους δυο σας με ένα συναίσθημα αιωνιότητας. Κινείστε μόνο προς μια κατεύθυνση και αυτή είναι προς τα εμπρός. Όλος ο μήνας του Ιουνίου είναι μια πορεία προς τα πιο σέξι παραπτώματα.

Ζώδια Σκορπιός

Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας φωτίζουν λαμπρά την 1η Ιουνίου, καθώς σχηματίζουν ένα σέξι, μεγάλο τρίγωνο του νερού, και εσείς βρίσκεστε στην καυτή αναζήτηση κάποιου συγκεκριμένου. Ξέρετε ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να σας ανήκει, αλλά και πάλι, θέλετε να είστε οι πρώτοι στην καρδιά αυτού του ατόμου. Υπάρχει η στάση «όλα μπορούν να συμβούν», καθώς ανοίγει η καρδιά σας σε νέες δυνατότητες, είτε εντός είτε εκτός αυτής της σχέσης.

Η Νέα Σελήνη στις 13 παρουσιάζει μια σημαντική στιγμή. Αυτή που μπορεί να ήταν μια σχέση χωρίς κατεύθυνση, ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε μια οδική πινακίδα και προχωρά προς έναν προορισμό που και οι δυο βρίσκετε επιθυμητό. Για σας, σημασία έχει πάντα η ερωτική επαφή και πώς να την κάνετε να διαρκέσει. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που συμβάλλουν στην απόλυτη ικανοποίηση από την εμπειρία –το φαγητό που σερβίρεται, το άρωμα των λουλουδιών που ανθίζουν και, το σημαντικότερο, η σωματική άνεση. Πριν από πολύ καιρό αποβάλλατε την τάση να εσωτερικεύετε τα συναισθήματά σας για να διατηρείτε την ειρήνη. Ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και φέρνει σοβαρότητα στον έρωτα. Γεγονός που δεν σας χαλάει καθόλου.

Ζώδια Τοξότης

Στις 13 Ιουνίου, μια Νέα Σελήνη μετατρέπει τα ροδοκόκκινα όνειρα σε πραγματικότητα, και είναι η στιγμή που θα μπορούσατε να ανακαλύψετε τι ακριβώς θέλει το ταίρι σας. Το ερώτημα είναι αν θέλετε να παρέχετε αυτό το απαραίτητο στοιχείο.

Στις 18, ο Ποσειδώνας, που γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθείς, ακολουθείτε μέσα σε 48 ώρες από ένα τέταρτο της Σελήνης, επίσης στους Ιχθείς, και δημιουργεί μια μοιραία ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να επιχειρήσετε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Ο εαυτό σας που ψάχνει για έρωτα βγαίνει στην επιφάνεια, αλλά μπορεί να νιώθετε διστακτικοί για το αν πρέπει να προχωρήσετε. Οι Τοξότες πάντα θα ψάχνουν για την έξοδο από φόβο ότι θα εγκλωβιστούν. Ενώ είναι αλήθεια ότι περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας να σκέφτεστε την αγάπη και όχι να βρίσκεστε στη δίνη του πάθους, θα νιώσετε ότι η ερωτική ζωή σας είναι συντριπτική ώρες ώρες. Για αυτούς που μόλις έχουν ερωτευτεί, αυτή η εύθραυστη εμπειρία είναι συναισθηματική και όχι λογική.

Όλα αυτά τα ζητήματα αποκτούν περισσότερη σαφήνεια με μια μαγική Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 27 Ιουνίου, και νέες ρομαντικές ευκαιρίες ξεκινούν την πορεία τους προς τα εμπρός σαν πρόβατα που προσπαθούν να περάσουν τη θάλασσα.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν και οι Αιγόκεροι δεν είστε ζαβολιάρηδες, κρατάτε τη φωλιά σας σε κατάσταση ετοιμότητας, η οποία κατά καιρούς λειτουργεί ως κρησφύγετο για σέξι περιπέτειες.

Στις 13 Ιουνίου, μια Νέα Σελήνη στους πανούργους Διδύμους φέρνει νέες ρομαντικές ευκαιρίες. Ολόκληρος ο μήνας φαίνεται να είναι ένα ναρκοπέδιο από σέξι ραντεβού, είτε τα αναζητείτε είτε όχι. Αυτό το μήνα, μπορεί να θέλετε να θυμηθείτε τα παλιά με κάποιον φίλο, που ακόμα σας έχει ιδιαίτερη συμπάθεια.

Ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στις 26 και παραμένει έτσι για τους επόμενους τέσσερις μήνες και αυτό πάντα σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια ματιά προς τα πίσω. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει ένα γεγονός που θα σας δώσει μια ένδειξη για το πώς πρόκειται να είναι συναισθηματικά το καλοκαίρι σας.

Προσθέτοντας στο αίσθημα νοσταλγίας, έρχεται η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο του Αιγόκερου την επόμενη μέρα. Ίσως υπήρξε μια ερωτική συνάντηση για την οποία δεν έχετε πει τίποτα. Προσέξτε να μην σας εντοπίσουν σε περίεργες στάσεις αυτή την ημέρα. Σας αρέσει να κάνετε μια τακτική ζωή και όχι να σας πιάνουν απροετοίμαστους, μην τυχόν ξεσπάσει η κλίση σας προς θυελλώδεις συναισθηματικές εκρήξεις.

Ζώδια Υδροχόος

Για τους αδέσμευτους Υδροχόους, ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού στον έρωτα, μπορεί να έχετε βάλει στο μάτι κάποιον που φαίνεται σαν το ιδανικό ταίρι στη φαντασία σας και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση. Είναι αλήθεια ότι τα μάτια δεν λένε ψέματα και εσείς έχετε πάντα τις σωστές κινήσεις και το Σαββατοκύριακο της 2ης Ιουνίου φέρνει τις λέξεις που ταιριάζουν με αυτές τις κινήσεις. Κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από εσάς ότι είναι αδύνατο να επιβληθούν όροι στην αγάπη. Η προσδοκία να εκπληρώνει ο άλλος τις φαντασιώσεις σας πάντα είναι κατά καιρούς ευσεβής πόθος.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και στον Οίκο των μυστικών και των ανεμπόδιστων ενεργειών σας στις 27 δημιουργεί μια εκρηκτική κατάσταση ερωτικής ενέργειας. Σε περίπτωση που το ταίρι σας πιάσει το βλέμμα σας να περιπλανάται, αυτός ή αυτή μπορεί να ανάψει το σπίρτο. Η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να τους παρουσιάσετε ένα νέο σχέδιο για το παιχνίδι, ίσως να πειραματιστείτε με ταντρικές στάσεις ή οτιδήποτε άλλο κρατά τους δυο σας σε θέση αγκαλιάς. Ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με αυτή την Πανσέληνο και φέρνει μαζί του όλες τις σέξι κινήσεις που χρειάζεστε. Βρίσκεστε αγκαλιά στο μέρος που σας προστατεύει από τον υπόλοιπο κόσμο, το μέρος μέσα στο οποίο μπορείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας με ασφάλεια και αυτό είναι οι δικοί σας τέσσερις τοίχοι.

Ζώδια Ιχθύες

Το Σαββατοκύριακο της 2ης Ιουνίου φέρνει ένα μαγευτικό μεγάλο τρίγωνο του νερού ανάμεσα στον κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, και τον Δία, τον πλανήτη της ακόμα περισσότερης αγάπης. Ο σέξι, εκκεντρικός και άγρια περιπετειώδης εραστής που είστε πραγματικά βγαίνει στο κυνήγι και βρίσκει ερωτικές περιπέτειες σχεδόν σε κάθε συγκυρία. Εάν σας προσκαλέσουν σε κάποια θεαματική εκδήλωση, κάποιος ευπαρουσίαστος ξένος μπορεί να σας συμπαθήσει με την πρώτη ματιά. Θα μπορούσατε να χαθείτε σε όνειρα μεγάλων αποστάσεων. Μέχρι τις 18 Ιουνίου, μπορεί να έχετε ονειρευτεί αυτό το όνειρο τόσο συχνά τις δύο τελευταίες εβδομάδες που θα βρεθείτε να σχεδιάζετε όντως αυτό το ταξίδι.

Οι πολιτισμικές διαφορές μπορεί να μπερδεύουν τα σήματα μεταξύ των δυο σας κατά το τέταρτο της Σελήνης στις 20. Προσθέτοντας στη σύγχυση, ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στις 26. Οι πράξεις σας μπορεί να γίνουν περισσότερο μυστικοπαθείς, καθώς αποφασίζετε ότι δεν θέλετε να γνωρίζει ο κόσμος αυτό που πλέον έχει γίνει μια καυτή σχέση με έναν ξένο. Τόσος πολύς χρόνος θα μπορούσε να περάσει αυτό τον μήνα με καυτές και έντονες συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, που το μαύρισμα που αγαπάτε τόσο πολύ θα αρχίσει να ξεθωριάζει.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments