Διεθνή

Τα αλλάζει ξανά ο Τραμπ – Ανοικτό το ενδεχόμενο για σύνοδο κορυφής με την Βόρεια Κορέα

Τα αλλάζει ξανά ο Τραμπ – Ανοικτό το ενδεχόμενο για σύνοδο κορυφής με την Βόρεια Κορέα
Τι δημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ αλλάζει για ακόμα μια φορά τα όσα έχει πει. Συγκεκριμένα μέσα σε λίγες μέρες ανακοίνωσε συνάντηση με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, μάλιστα έδωσε ως ημερομηνία την 12η Ιουνίου στην Σιγκαπούρη. Την Πέμπτη με επιστολή του προς τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, την οποία δημοσιοποίησε ο Λευκός Οίκος, ακύρωσε την συνάντηση αυτή και σήμερα με ανάρτησή του στο twitter αφήνει ξανά ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει τελικά η συνάντηση!

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρόεδρος έστειλε επιστολή στον Κιμ Γιονγκ Ουν στον οποίο ανέφερε πως ήθελε πολύ να είναι εκεί μαζί του για την ιστορική συνάντηση. Αλλά επισημαίνεται στην επιστολή πως «δυστυχώς λόγω της έκφρασης θυμού και εχθρότητας που φάνηκε στην πιο πρόσφατη δήλωση σας, νιώθω ότι δεν είναι σωστό αυτή τη στιγμή να γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση». «Αν αλλάξετε γνώμη σχετικά με την πιο σημαντική σύνοδο, παρακαλώ μην διστάσετε να μου τηλεφωνήσετε ή να μου γράψετε…».

Ωστόσο σήμερα Παρασκευή (25/5) αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει συνάντηση. Τι αναφέρει στο tweet του:

“Πολύ καλά νέα να δεχτούμε τη ζεστή και παραγωγική δήλωση της Βόρειας Κορέας. Σύντομα θα δούμε πού θα οδηγήσει, ελπίζουμε σε μακρά και διαρκή ευημερία και ειρήνη. Μόνο ο χρόνος (και το ταλέντο) θα δείξουν!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments