Lifestyle

Χάρβει Γουαϊνστάιν: Με χειροπέδες  μετά τις κατηγορίες για βιασμό (vid)

Χάρβει Γουαϊνστάιν: Με χειροπέδες  μετά τις κατηγορίες για βιασμό (vid)
Φορώντας χειροπέδες ο Χάρβει Γουαϊνστάιν εξήλθε από το αστυνομικό τμήμα στο νότιο Μανχάταν και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

O Χάρβει Γουαϊνστάιν, πρώην παραγωγός στην βιομηχανία του Χόλιγουντ, που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε δεκάδες γυναίκες έφτασε λίγο μετά τις 14.30, στην αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Φορώντας χειροπέδες ο Γουαϊνστάιν εξήλθε από το αστυνομικό τμήμα στο νότιο Μανχάταν και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στο αστυνομικό τμήμα καταγράφηκαν τα στοιχεία του, λήφθηκαν η φωτογραφία και τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Ο ίδιος δεν έκανε κάποια δήλωση.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Γουαϊνστάιν θα φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι και θα αφεθεί ελεύθερος, πληρώνοντας εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Αντζελίνα Τζολί δήλωσαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, κακοποιήθηκαν.

Ορισμένες τον κατηγόρησαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού, όπως η Ρόουζ Μακ Γκάουαν και η Άζια Αρτζέντο.

Περισσότερες από 70 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον γενειοφόρο συνιδρυτή των στούντιο «Miramax» και της εταιρείας «The Weinstein Co» για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό. Από την πλευρά του ο Γουάινσταιν αρνείται τις κατηγορίες.

«Εγώ και πολλές από αυτές που κατάφεραν να επιβιώσουν από όσα μας έκανε ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν είχαμε εγκαταλείψει την ελπίδα ότι ο βιαστής μας θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πριν από είκοσι χρόνια,ορκίστηκα ότι θα αποκάλυπτα αυτό το λάθος. Σήμερα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ρότζερ Μακ Γκόουαν, μια από τις πρώτες γυναίκες που κατηγορούν δημοσίως τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση.

Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, ένας από τους δικηγόρος του Γουάινσταϊν αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα των «New York Times».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Εξελίξεις στο σεξουαλικό σκάνδαλο του Χόλιγουντ: Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν παραδόθηκε στις Αρχές

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments