Αθλητισμός

Κλείνει την πρώτη μεταγραφάρα ο Γιαννακόπουλος – “Πράσινος” ο μπομπέρ

Κλείνει την πρώτη μεταγραφάρα ο Γιαννακόπουλος – “Πράσινος” ο μπομπέρ
Παίκτης που κάνει τη διαφορά και μπορεί να προσφέρει μια σούπερ ποιοτική λύση στον Πασκουάλ. Έτοιμος ο Γιαννακόπουλος για τη... βόμβα.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο ματς της σειράς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ προκειμένου να… τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί στον τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι πράσινοι βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, παίζουν υπέροχο μπάσκετ και θέλουν να κλείσουν τη σεζόν κατακτώντας τον τελευταίο τίτλο που τους έμεινε. Και ο Γιαννακόπουλος θέλει πολύ αυτόν τον τίτλο και τον βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στηρίζοντας την καθημερινά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ασχολείται αυτό το διάστημα τόσο με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, όσο και την υπόθεση του “Athens Alive”, ωστόσο ήδη στο… μυαλό του “τρέχει” και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρός ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν.

Και ήδη έχει πάρει τη συγκατάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για την πρώτη μεταγραφή της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Θαντ ΜακΦάντεν. Τον πρώτο σκόρερ της Α1 τη φετινή περίοδο, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κύμης.

Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Αμερικανό. Και ο ίδιος ο παίκτης είχε απαντήσει πως ευχαρίστως θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Η σεζόν τελείωσε για την Κύμη, ο ΜακΦάντεν ξεκίνησε ήδη τις διακοπές του, αλλά στο μυαλό του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα, πριν καν τους τελικούς της Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ντου» από παντού ο Γιαννακόπουλος – Μπερτομέου, Athens Alive και… Πασκουάλ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments