Ελλάδα

Λέρος: Κοινό μυστικό η κακοποίηση των παιδιών

Λέρος: Κοινό μυστικό η κακοποίηση των παιδιών
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας είναι υπάλληλος στο ψυχιατρείο της Λέρου και η μητέρα άνεργη.

Κοινό μυστικό φαίνεται πως ήταν ο βιασμός των ανήλικων από τους γονείς τους στη Λέρο. Επί 4 χρόνια οι δύο γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ενώ η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο, ενήλικο παιδί (25 ετών) έχει εγκαταλείψει το σπίτι.

Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι (μαθήτρια γυμνασίου) μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λέρου και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στο σπίτι της οικογένειας, στην περιοχή Πλάκα της Λέρου, όπου ζούσε έναν εφιάλτη.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η 14χρονη, η μητέρα όχι μόνο ήξερε και δεν μιλούσε, αλλά συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της. Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία η θεία των παιδιών, που μίλησε για ασελγείς πράξεις με θύματα ένα 13χρονο αγοράκι και ένα 10χρονο κορίτσι, κινητοποιώντας τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας είναι υπάλληλος στο ψυχιατρείο της Λέρου και η μητέρα άνεργη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λέρος: Γονείς κατηγορούνται ότι βίαζαν τα ανήλικα παιδιά τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments