Ελλάδα

Ζάκυνθος: Σκότωσε τον πατέρα του γιατί τον κακοποιούσε σεξουαλικά

Ζάκυνθος: Σκότωσε τον πατέρα του γιατί τον κακοποιούσε σεξουαλικά
Το χρονικό της δολοφονίας στην Ζάκυνθο.

Συγκλονισμένη είναι η Ζάκυνθος από το φρικτό έγκλημα που ξέσπασε στο νησί το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ένας 26χρονος δολοφόνησε το πατέρα του, καθώς όπως υποστήριξε ο κακοποιούσε σεξουαλικά τον ίδιο και τα ανήλικα αδέρφια του. Μάλιστα, εντύπωση είχε προκαλέσει στις αστυνομικές αρχές ότι ο 26χρονος μαζί με την μητέρα του δεν πήγαν στην κηδεία του θύματος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (27/05), όταν ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων. Τον 70χρονο βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας οδηγός ταξί που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Η αστυνομία εκτιμούσε ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν γνωστός του θύματος και πως σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του γιατί ίσως είχε ραντεβού μαζί του.

Προδόθηκε απ’ όσα είπε

Σύμφωνα με το imerazante.gr ο 26χρονος είναι γιος του συνταξιούχου ταχυδρόμου από το δεύτερο γάμο του με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα του, ο οποίος μετά τις ανακρίσεις και τη συλλογή στοιχείων από την Αστυνομία ομολόγησε την πράξη του.

Όπως φέρεται να είπε στις αρχές, προέβη στην δολοφονία του πατέρα του γιατί κακοποιούσε τον ίδιο αλλά και κυρίως τα δυο ανήλικα αδέρφια του σε καθημερινή βάση. Τόσο ο 26χρονος δράστης όσο και η μητέρα του, έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν πήγαν στην κηδεία του 70χρονου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων

«Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου σε συνεργασία με κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η ανθρωποκτονία του 70χρονου ημεδαπού την Κυριακή (27.05.2018), το βράδυ στη Ζάκυνθο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας σε βάρος 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, συγγενικού προσώπου του 70χρονου. Ειδικότερα από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος το βράδυ της Κυριακής (27.05.2018) στην περιοχή Αη Λιάς Βολιμών Ζακύνθου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο (επαναληπτική καραμπίνα) τον 70χρονο, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ με τη δολοφονία του 70χρονου στη Ζάκυνθο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments