Ελλάδα

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τρένα και προαστιακός – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τρένα και προαστιακός – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
Ποια δρομολόγια επηρεάζονται από την απεργία σε τρένα και Προαστιακό.

Για άλλη μια φορά αντιμέτωπο με την ταλαιπωρία θα έρθει το επιβατικό κοινό των ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι αύριο Πέμπτη έχουν προκηρύξει στάσεις εργασίας, ενώ την Παρασκευή θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.

Συγκεκριμένα, οι στάσεις εργασίας και η απεργία αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Τις κινητοποιήσεις έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.

Οι στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε τρένα και Προαστιακό θα γίνουν:

  • 05.00 – 08.00
  • 13.00 – 16.00
  • 21.00 – 24.00

Την Παρασκευή, λόγω της 24ωρης απεργίας, τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα μείνουν ακινητοποιημένα. Δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Ποια δρομολόγια επηρεάζονται από στάσεις εργασίας και απεργία σε τρένα και Προαστιακό

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων λόγω μη διαθεσιμότητας σιδηροδρομικού δικτύου.

Να γίνει γνωστό, ότι οι κινητοποιήσεις επηρεάζουν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΣΕΕ: Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα στα γραφεία της (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments