Πολιτική

Πολυνομοσχέδιο: Υπερψηφίστηκε στην Βουλή με τα προαπαιτούμενα

Πολυνομοσχέδιο: Υπερψηφίστηκε στην Βουλή με τα προαπαιτούμενα
Εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή.

Mε την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο στην Βουλή έγιναν νόμος του κράτους τα προαπαιτούμενα για την τέταρτη αξιολόγηση.

Σε σύνολο 298 παρόντων βουλευτών, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου, στην ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει το ΚΚΕ, τάχθηκαν 154 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ 144 βουλευτές από την αντιπολίτευση ψήφισαν όχι.

Στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ παρόντες ήταν 292 βουλευτές και υπερψηφίστηκε από τους 154 βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ενώ καταψηφίστηκε από 138 βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Την τροπολογία καταψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ενώ την υπερψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Χάος στην Βουλή – Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν 4 άρθρα λόγω τεχνικού λάθους!

Πανζουρλισμός είχε δημιουργηθεί στην Βουλή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, καθώς τουλάχιστον 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν τέσσερα άρθρα με αποτέλεσμα να μην εγκρίνονται.

Ο πανικός δεν έγινε όμως λόγω διαφωνίας, αλλά λόγω τεχνικού λάθος.

Έτσι, ότι το επιτελείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπηρεσίες του κοινοβουλίου αναζητούσαν συγκεκριμένους βουλευτές για να επαναληφθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments