Πολιτική

Κοντονής: Υπογράφετε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της ΝΔ – Τι είπε στον ‘Αδωνι

Κοντονής: Υπογράφετε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της ΝΔ – Τι είπε στον ‘Αδωνι
Επίθεση προς την Νέα Δημοκρατία από τον Σταύρο Κοντονή.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα έγιναν το πρωί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κοντονής τα έβαλε με τον αντιπροέδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη θυμίζοντας, ότι όταν εκείνος ήταν στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και κατέβηκε υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αττική υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ήταν ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής.

«Ο Παναγιώταρος ήταν υποψήφιος του κ. Γεωργιάδη στις περιφερειακές εκλογές με το ΛΑΟΣ και τώρα ο Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της Νέα Δημοκρατία. Η ακροδεξιά ρητορεία και η πατριδοκαπηλία ταυτίζονται απολύτως με την ακροδεξιά και το Νεοναζιστικό λόγο της χρυσής Αυγής. Έχετε τεράστιες ευθύνες γι’ αυτό που συνέβη σήμερα και γι’ αυτό που συμβαίνει στην πολιτική ζωή τα τελευταία χρόνια. Νομιμοποιείτε από την πίσω πόρτα αυτή την ιδεολογία, αυτή την πολιτική, αυτά τα πρόσωπα».

«Όταν ακούγονται αυτά τα πράγματα από το βήμα της Βουλής κανείς δεν μπορεί να κάνει τον παραπλανημένο και μάλιστα όταν είναι νωπές ακόμα οι μνήμες της δικτατορίας, τα βασανιστήρια και το έγκλημα της Κύπρου» και προσέθεσε «Αύριο μπορείτε να ονομάσετε το κόμμα σας Πολιτική Ανοιξη και να κάνετε τον Αντώνη Σαμαρά επίτιμο πρόεδρο. Μετά την αυριανή ψηφοφορία θα έχετε υπογράψει την ληξιαρχική πράξη θανάτου της Νέας Δημοκρατίας», κατέληξε ο Σταύρος Κοντονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεοδωράκης: Ποιος θα τολμήσει να κάνει υποδείξεις στο Ποτάμι;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments