Αθλητισμός

Αλέφαντος: “Οι Βραζιλιάνοι ασχολούνται με τα μαλλιά τους – Έξι αβγά έχει φάει ο Κασεμίρο, πτώμα ο Μέσι”

Αλέφαντος: “Οι Βραζιλιάνοι ασχολούνται με τα μαλλιά τους – Έξι αβγά έχει φάει ο Κασεμίρο, πτώμα ο Μέσι”
Ο Νίκος Αλέφαντος μέσα από το blog του στο www.pagenews.gr δίνει... ρέστα για το Μουντιάλ. "Ποιοι Νεϊμάρ, Γουίλιαν και Ζέσους. Ούτε τα κορδόνια του Πελέ. Πτώμα ο Μέσι, δεν κέρδισαν το νησάκι. Γελάω με όσους λένε για τους Γάλλους".

Είναι νωρίς αλλά με έχουν απογοητεύσει οι μεγάλες ομάδες σε αυτό το Μουντιάλ. Δεν βλέπονται ως τώρα. Βραζιλία- Ελβετία 1-1, άνετα τους έπαιζε η Ελβετία, περίμενα τη Βραζιλία να δείξει πολύ καλύτερα πράγματα.

Επίθεση Γουίλιαν, Ζεσούς, Νεϊμάρ, αυτοί ασχολούνται περισσότερο με τα μαλλιά και με τα τατουάζ, παρά με τη μπάλα. Ούτε τα κορδόνια του Πελέ να δέσουν δεν είναι άξιοι. Βλέπω Μουντιάλ από πολύ παλιά, Πελέ δεν έχει ξαναβγεί, τρία Μουντιάλ πήρε ο Πελέ και ήταν ως ποδοσφαιριστής και αθλητής το κάτι άλλο, τα είχε όλα.

Πτώμα τον είδα τον Μέσι τώρα. Δεν τράβαγε η Αργεντινή με την Ισλανδία. Μιλάμε για ένα νησάκι. Δεν μου άρεσε η Αργεντινή.

Να μην αφήσω τη Βραζιλία όμως. Ο Γουίλιαν βάζει γκολ κάθε δέκα ματς, ο Ζεσούς είναι σέντερ φορ αυτός για Βραζιλία; Ο Νεϊμάρ καμιά ντρίμπλα έξω από την περιοχή να κάνει και στο πρώτο αντρικό μαρκάρισμα να πέφτει κάτω. Τα μαλλιά να φτιάχνει με κουρέματα και βαψίματα τιτικίστικα.

Ανθρωπάκια, κοντούληδες, και κάποιοι μέσα στην ομάδα είναι και ξυλοκόποι. Όταν έχεις σέντερ φορ να επιλέξεις μεταξύ Ζεσούς και Φιρμίνο, άσ’ τα να πάνε. Έλεγαν ύμνους για τη Βραζιλία φέτος, εδώ λένε τον Κασεμίρο παικταρά. Αργός ρε! Και κάτι μάγουλα, λες και είχε 6 αβγά μέσα στο στόμα!

Γερμανία- Μεξικό 1-1, μεγαλύτερα χάλια εκεί. Όταν παίζεις με τον Μίλερ εξτρέμ, αργός πολύ, και από την άλλη τον Ντράξλερ, ακόμα αυτόν, όλη η ανθρωπότητα ξέρει τι θα κάνει μόλις σκάσει τη ντρίμπλα, σέντρα θα κάνει, και ένα σέντερ φορ που κρέμονται από πάνω του, αυτόν τον Βέρνερ, τι περιμένεις. Ολόκληρη Γερμανία δεν έχει καλύτερο σέντερ φορ; Στο τέλος αναγκάστηκαν να βάλουν το… βαμπίρ τον Μάριο Γκόμεζ! Ένα βαρύ πράγμα παπούς. Και πίσω ο Οζίλ ο κιτρινιάρης, πιο πίσω Κεντίρα, Κρόος, αργοί παίκτες, Χούμελς, Μπόατενγκ. Τους έχαναν τους Μεξικανούς στα τρεξίματα. Ευτυχώς για αυτούς που έχουν μεγάλο τερματοφύλακα τον Νόιερ.

Και οι Γάλλοι δεν μου άρεσαν, ταλαιπωρία ήταν με την Αυστραλία. Ακούω που λένε πολλοί ότι έχουν μεγάλους παίκτες και γελάω.

Ό,τι έχω δει και άξιζε ως τώρα ήταν τρία θέματα. Ο Ρονάλντο μόνος του, η Εθνική Κροατίας, και ο Ρώσος Γκολόβιν. Μου άρεσαν οι Κροάτες.

Στις επόμενες στήλες θα μιλήσουμε και για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, και βέβαια Μουντιάλ που πιστεύω ότι στην πορεία θα ανεβάσει στροφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομερός Αλέφαντος: «Τιτίκα ο τερματοφύλακας, να πάει στη Λεγκανές ο Ιέρο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments