Αθλητισμός

Ο Παπαπέτρου, ο κοινός ατζέντης με Θανάση και Βουγιούκα και οι φήμες

Ο Παπαπέτρου, ο κοινός ατζέντης με Θανάση και Βουγιούκα και οι φήμες
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι το... hot όνομα του καλοκαιριού και το www.pagenews.gr αναλύει τα δεδομένα.

Ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή του μεταγραφικού μπασκετικού παρασκηνίου είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού που θα επιχειρήσει το… χτύπημα που δεν κατάφερε πέρσι το καλοκαίρι με τον Μάντζαρη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βάλει χρήματα στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και από την πρόταση που έκανε στον Καλάθη και η οποία ξεπερνάει τα έξι εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. Μυθική πρόταση! Οι φήμες λένε πως από τη στιγμή που έχει δώσει το ok ο Πασκουάλ, τότε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα δώσει το… κάτι παραπάνω για να πάρει τον Παπαπέτρου.

Ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος, μπορεί να διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή με τον Παναθηναϊκό, αλλά η αλήθεια είναι πως διατηρεί ανοιχτή γραμμή και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους πράσινους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως οι Ίαν Βουγιούκας και Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι δικοί του παίκτες, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Άρα δεν θα είναι δύσκολο, όπως καταλαβαίνει ο καθένας να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσει με τον Γιαννακόπουλο.

Οι φήμες όλο και αυξάνονται, όμως οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα ακόμα. Και δεν έχουν κάνει ραντεβού με τον παίκτη, το οποίο ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστικό για το μέλλον του. Μην ξεχνάτε και το περσινό με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος σχεδόν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Αγγελόπουλοι κατάφεραν και τον κράτησαν στο λιμάνι, δίνοντας του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Μπάσκετ και ποδόσφαιρο χωρίς τίτλο μετά από 15 χρόνια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments