Ελλάδα

ΕΥΑΘ: Ανακοίνωση για διακοπή υδροδότησης στο δήμο Κορδελιού

ΕΥΑΘ: Ανακοίνωση για διακοπή υδροδότησης στο δήμο Κορδελιού
Προσωρινή διακοπή υδροδότησης στον Εύοσμο, όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ.

Διακοπή υδροδότησης στην Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ Α.Ε. θα υπάρχει έως τις 18:00, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ355mm που προκλήθηκε λόγω εργασιών της εταιρίας INTRAKAT στην οδό Αντώνη Τρίτση.

Η διακοπή νερού αφορά στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ωραιοκάστρου , Μαρτίου , Θερμοπυλών , Ολυμπιάδος , Μαιάνδρου , Τερψιχόρης και Αντώνη Τρίτση της Δ.Ε. Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ: “ Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης για τη διαρροή στην Α. Τρίτση στον Εύοσμο, από την ΕΥΑΘ ανακοινώνεται ότι οι εργασίες στο σημείο θα πάρουν παράταση μέχρι τις 18:00 λόγω έκτακτων τεχνικών δυσκολιών που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της επισκευής. Οι εργασίες επηρεάζουν την υδροδότηση στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ωραιοκάστρου , Μαρτίου , Θερμοπυλών , Ολυμπιάδος , Μαιάνδρου , Τερψιχόρης και Αντώνη Τρίτση της Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΥΑΘ: Συγκέντρωση συμβασιούχων στη Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments