Αθλητισμός

Ο Δώνης “χαλάει” τη μεταγραφή Κάτσε; Έντονο παρασκήνιο με Σαββίδη και Γκοντσάρεβα

Ο Δώνης “χαλάει” τη μεταγραφή Κάτσε; Έντονο παρασκήνιο με Σαββίδη και Γκοντσάρεβα
Τι συνέβη και άλλαξε στάση ο ΠΑΟΚ για το θέμα του Κάτσε;

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν μια ανάσα από την απόκτηση του Έργκους Κάτσε, όμως χθες το απόγευμα τα δεδομένα άλλαξαν. Ο ΠΑΟΚ αύξησε τις απαιτήσεις του προς τους πράσινους, ζήτησε όλα τα λεφτά του συμβολαίου να καλυφθούν από τον Παναθηναϊκό και πλέον η διαπραγμάτευση είναι σε οριακό σημείο.

Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ άλλαξε στάση; Κάποιες φήμες λένε πως η αιτία είναι ο… Γιώργος Δώνης. Ο άνθρωπος, δηλαδή, που θέλει περισσότερο από τον καθένα τον Κάτσε στον Παναθηναϊκό και έχει ετοιμάσει πλάνα γύρω από τον Αλβανό χαφ.

Ως γνωστόν, Δώνης και ΠΑΟΚ δεν χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακόμα… σέρνονται στα δικαστήρια. Πριν δέκα μέρες είχαν το τελευταίο. Και ο Σαββίδης λέγεται πως δεν θέλει να βλέπει τον Δώνη ούτε σε… φωτογραφία. Γι’ αυτό και η απαίτηση της τελευταίας στιγμής και η αλλαγή στάσης όσον αφορά τους όρους της συμφωνίας. Σου λέει ο ΠΑΟΚ, αν ο Δώνης θέλει τον παίκτη, τότε να… πληρώσει. Όπως πλήρωνε αυτός τον Έλληνα προπονητή ακόμα και μετά την αποχώρησή του. Λέγεται επίσης πως και η Μαρία Γκοντσάρεβα δεν είναι θετική σε… συνεργασία με τον Δώνη, γι’ αυτό και βγήκε μπροστά σε όλη την ιστορία.

Μάλιστα, υπάρχουν ακόμα και σενάρια που λένε πως ο Παναθηναϊκός επίτηδες δεν ανακοίνωνε τον Δώνη όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου πρώτα να κλείσει τον Κάτσε. Φυσικά σενάριο που δεν φαίνεται να έχει βάση, μιας και ο Έλληνας προπονητής λειτουργεί σαν τεχνικός του Παναθηναϊκού και αυτό δεν κρύβεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό» – Η ατάκα του Κάτσε στον επιθετικό που θέλει ο Δώνης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments