Ελλάδα

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 7χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 7χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr στην Google
Δύσκολες ώρες για το άτυχο κορίτσι που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του 7χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που επήλθε από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο δρόμο Μοιρών – Αγίων Δέκα, στο ύψος της διασταύρωσης του Καστελίου, στο Ηράκλειο Κρήτης λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί.

Το άτυχο κορίτσι βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη 47χρονη μητέρα της και την 4χρονη αδελφή της, όμως, ήταν η μόνη που υπέστη τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Η 7χρονη μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ κατά τις 08.15 και μετά από τις εξετάσεις που έγιναν, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αμέσως μετά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης, δήλωσε στο ekriti: “Το κοριτσάκι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της είναι πολύ σοβαρή.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός 69χρονος άνδρας