Ζώδια

Αστρολογία 26/06-10/07 – Επιστροφές και αναθεωρήσεις

Αστρολογία 26/06-10/07 – Επιστροφές και αναθεωρήσεις
Αστρολογία Ανάδρομοι Πλανήτες.

Το διάστημα μεταξύ 26 Ιουνίου και 10 Ιουλίου, το σύμπαν θα πορεύεται με πέντε πλανήτες σε ανάδρομη πορεία.

Με την όπισθεν θα κινηθούν επιπλέον πλανήτες και από τις 7 Αυγούστου.

Πρόκειται για μια συγκυρία που έχουμε να δούμε από τον Μάιο του 2016! Πιο συγκεκριμένα, ανάδρομα θα κινηθούν αρχικά ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Θα τους ακολουθήσουν ο Ουρανός και ο Ερμής, ενώ ο Χείρωνας θα πορεύεται ήδη με την όπισθεν. Ποιες ημερομηνίες θα αλλάξουν πορεία οι πλανήτες μέσα στο καλοκαίρι; Συμβουλευτείτε τον οδηγό που ακολουθεί.

26/06 – 10/07: ανάδρομοι οι Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας

10 Ιουλίου: ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία

26 Ιουλίου: ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος

7 Αυγούστου: ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος

19 Αυγούστου: ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία

27 Αυγούστου: ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία

6 Σεπτεμβρίου: ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία Αυτό το πλανητικό σκηνικό υπογραμμίζει ότι το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσετε δραστηριότητες ή καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να επιστρέψετε στον σχεδιασμό τους, προκειμένου να κάνετε διορθώσεις, αναθεωρήσεις, αλλαγές και επισκόπηση. Μην εκπλαγείτε αν δείτε πολλούς να αλλάζουν γνώμη για αποφάσεις τους, να αλλάζουν τη διαδρομή που έχουν χαράξει ή να εγκαταλείπουν εντελώς κάτι για να ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Είναι βέβαιο ότι ένας ανάδρομος Άρης δεν αποτελεί αίσια προϋπόθεση, για να μπείτε σε νέο εργασιακό περιβάλλον ή σε μια καινούργια σχέση. Όταν ο πολεμιστής πλανήτης θα γυρίσει στην ορθή του πορεία, ενδέχεται να αλλάξουν πράγματα ή να μην εξελιχθούν όπως τα περιμένατε.

Μην παραβλέπετε το δεδομένο ότι οι ανάδρομες πορείες αποτελούν μέρος του φυσικού κύκλου, γι’ αυτό δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται πάντα με αρνητική οπτική. Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να ζείτε τη στιγμή, αντί να στρέφεστε στο παρελθόν ή το μέλλον. Ίσως όλη αυτή η περίοδος να είναι το έναυσμα του σύμπαντος, για να κάνετε μια παύση στους ρυθμούς σας και να απολαύσετε το παρόν.

Αξιοποιήστε τη για να βιώσετε το καλοκαίρι στο έπακρο, να βυθίσετε τα πόδια σας στην άμμο και να βουτήξετε στις θάλασσες… Εξάλλου, ο χρόνος περνά γρήγορα και όλα θα αλλάξουν πάλι – πριν πεταρίσετε τα γεμάτα αλάτι βλέφαρά σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments