Αθλητισμός

Στα άκρα ο Ρινάλντι με τον Παναθηναϊκό – Έκανε προσφυγή και ζητάει κοντά στο… εκατομμύριο

Στα άκρα ο Ρινάλντι με τον Παναθηναϊκό – Έκανε προσφυγή και ζητάει κοντά στο… εκατομμύριο
Νέος... μπελάς για τον Παναθηναϊκό, με τον Λαουτάρο Ρινάλντι να κάνει προσφυγή, ζητώντας άμεση καταβολή των οφειλομένων του.

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν γνωστές οι προθέσεις των Έκι Γκονζάλες και Λαουτάρο Ρινάλντι για διεκδίκηση των χρημάτων που τους οφείλει ο Παναθηναϊκός, με τον δεύτερο να προχωρά ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας προσφυγή κατά του «τριφυλλιού».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει και αποχώρησε για την Μπρέσια τον περασμένο Σεπτέμβρη, προσέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη ζητώντας την καταβολή ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, που φτάνει έως και τις 750.000 ευρώ. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαμβάνονται οι οφειλές από το συμβόλαιό του αλλά και η εφορία.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα και ήδη στον σύλλογο αναζητούν τρόπους ώστε να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για διακανονισμό της οφειλής. Στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να επιτύχουν ένα deal που θα αφορά αποπληρωμή του ποσού σε δόσεις, όπως έγινε στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πεδίο των διαπραγματεύσεων με τον Ρινάλντι έχει αρκετά εμπόδια, με πρώτο και κύριο τις απαιτήσεις του Αργεντινού, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος και αναμένεται να ζητήσει την άμεση καταβολή ενός μεγάλου μέρος των οφειλομένων, που πιθανότατα θα κυμαίνεται στο μισό ποσό της οφειλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο «φιρμάνι» για Παναθηναϊκό – Χρωστάει ακόμα και σε… μάνατζερ – Δείτε πόσα λεφτά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments