Τεχνολογία

H Google λανσάρει το Android Messages for Web

H Google λανσάρει το Android Messages for Web
Το περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό και πλέον η Google ανακοίνωσε το λανσάρισμα της υπηρεσίας Messages for Web από την πλατφόρμα του Android.

Η Google ανακοίνωσε ότι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν και να δέχονται μηνύματα μέσω του Messages for Web από την πλατφόρμα του Android.

Όλοι οι χρήστες της Google θα μπορούν σταδιακά να στέλνουν και να δέχονται SMS και RCS (Rich Communications Services) στον υπολογιστή τους.

Η web έκδοση του Android Messages είναι προσβάσιμη μέσω της διεύθυνσης messages.android.com από Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge και Opera browsers.

Με μια επίσκεψη στη διεύθυνση θα δείτε ένα μοναδικό QR code και οδηγίες για να συνδέσετε την web έκδοση με την εφαρμογή Android Messages στο smartphone σας.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Android Messages στο smartphone
  • Πατήστε στο More options menu (τρεις κάθετες τελείες) και επιλέξτε “Messages for web”
  • Σαρώστε το QR code με την κάμερα του smartphone

Μπορείτε να επιλέξετε το “Remember This Computer” από την web έκδοση για να μην χρειάζεται να επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά στον υπολογιστή σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την web έκδοση του Android Messages, η Google ανακοίνωσε και ορισμένες νέες λειτουργίες για την υπηρεσία, όπως τη δυνατότητα εμφάνισης preview των links που στέλνετε στα μηνύματα σας, τη δυνατότητα αναζήτησης GIF, την ενσωμάτωση των Smart Replies (στην Αγγλική γλώσσα) και τη δυνατότητα άμεσης αντιγραφής των “passwords της μιας φοράς” (όπως αυτά που στέλνουν οι τράπεζες για να επιβεβαιώσετε μια συναλλαγή) με ένα κλικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντέχεις να διαβάσεις; Η Google γνωρίζει πότε… θα πεθάνεις!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments