Ζώδια

Άστρα Weekend – Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 23 έως 24/6/2018

Άστρα Weekend – Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 23 έως 24/6/2018
Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 23 έως 24/6/2018.

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, καλώς ήλθατε στην παρέα μας και αυτό το Σαββατοκύριακο. Κοντεύει να τελειώσει ο Ιούνιος, μπήκαμε ημερολογιακά για τα καλά στο Καλοκαίρι και ακόμη Καλοκαίρι δεν είδαμε! Δυστυχώς ζωδιάκια μου, δεν μπορώ να σας διαφωτίσω για το πότε θα μας κάνει την τιμή να καταδεχτεί να εμφανιστεί, εμείς εδώ ασχολούμαστε με τις όψεις των Άστρων και κυρίως της Σελήνης που επιδρούν στα αισθηματικά μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 23 έως 24/6/2018

Η Σελήνη την Παρασκευή 22/6ου θα βρίσκεται στα ξοφλήματα της παραμονής της στον Ζυγό, όπου μπήκε δυό μέρες πριν και έβαλε τις βάσεις ώστε να βρεθούμε, μέχρι την έξοδο της, συντροφικοί και κοινωνικοποιημένοι, ειρηνικοί και επικοινωνιακοί, καλαίσθητοι και διπλωμάτες, συνεργάσιμοι και συμβιβαστικοί. Εντονότερα θα παρουσιάσουν αυτές τις καλές ιδιότητες οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, ενώ δευτερευόντως οι Λέοντες και οι Τοξότες. Πάντως όλα τα ζώδια θα νοιώσουν λίγο-πολύ τις ιδιότητες που χαρίζει ο Ζυγός.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, θα αλλάξει το σκηνικό και μακάρι να μας μείνει και κάτι από όσα νοιώσαμε μέχρι την Παρασκευή. Σε αντίθεση με τον Ζυγό ο Σκορπιός δεν είναι και το πιό ήρεμο παιδί του Ζωδιακού, έχει έντονες εκφράσεις και συναισθήματα, είναι συγκρουσιακός, παθιασμένος, κτητικός, διαισθητικός και διεισδυτικός, με έντονο ερωτισμό και ισχυρή λίμπιντο. Πρέπει να επιδείξουμε αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση γιά να μην εμφανίσουμε αυτές τις ιδιότητες στον βαθμό που θα χαρακτηρίζονται ελαττώματα, αλλά με μέτρο την καλή τους πλευρά. Πρωταγωνιστούν οι υδάτινοι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες και ακολουθούν οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει και Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, μας προκύπτουν παράδοξες προτιμήσεις για νέες γνωριμίες με αντισυμβατικούς ανθρώπους με επίσης παράδοξες συμπεριφορές που μας ενθουσιάζουν, αλλά τελικώς καλύτερα να μας έλλειπαν.

Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμένει στον Σκορπιό σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο και θα μας κάνει ευαίσθητους δέκτες για να ανιχνεύει η διαίσθηση μας τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των άλλων και να ¨πιάνουμε¨ κάθε τι που πλανάται στην ατμόσφαιρα. Η επιθυμία μας καλά μου ζωδιάκια είναι να βρισκόμαστε συναισθηματικά όσο πιό κοντά γίνεται στους αγαπημένους μας.

Γιά να δούμε μαζί ζωδιάκια μου τι να περιμένει το καθένα σας αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 23 έως 24 Ιουνίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, την Παρασκευή η Σελήνη στον Ζυγό δίνει το προβάδισμα στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα σε αυτήν με το ταίρι σου, και προκειμένου να είναι ευχαριστημένο, δεν του χαλάς χατίρι και πρόθυμα εκπληρώνεις τις επιθυμίες του.

Όταν το Σάββατο θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, θα γίνεις εσωστρεφής και θα σου αναδύονται δυσάρεστες αναμνήσεις που σχετίζονται με καταστάσεις που σε είχαν πληγώσει. Πρέπει να αποφύγεις να τα μεταφέρεις στο ταίρι σου σαν να είναι αυτό υπεύθυνο γι’ αυτά.

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Σκορπιό, όμως θα σχηματίζει τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή από τον συναισθηματικό Καρκίνο. Η εμβάθυνση και η διεισδυτικότητα του Σκορπιού σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την πληθώρα των συναισθημάτων που αισθάνεσαι για το ταίρι σου και τώρα θα μπορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία να τα εκφράσεις αφού ο εσωστρεφής Σκορπιός δεν θα μπορέσει να τα φρενάρει, με συνέπεια την ακόμη στενότερη προσέγγιση σας.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή είναι η κατάλληλη ημέρα να καλύψεις αυτό το κενό με το φλερτ που θα κάνεις. Το Σάββατο δεν θα έχεις την κατάλληλη διάθεση και ψυχολογία για να επιχειρήσεις προσεγγίσεις, ενώ την Κυριακή που η επικοινωνία σου θα είναι βελτιωμένη θα είναι καλύτερες οι πιθανότητες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρεμο και σταθερό Ταυράκι, εσύ που είσαι συνήθως βράχος δύναμης και υγείας, είναι καιρός να φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου για να διατηρήσεις αυτά τα δύο μοναδικά που σε χαρακτηρίζουν, γιατί η Σελήνη από τον Ζυγό σε φορτώνει με πρόσθετες υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα σε κουράσουν και θα πρέπει να τις αντέξεις. Δώσε βάρος στην διατροφή σου και στην πιθανή ανάγκη σου να τονώσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες, όπως και στην ανάπαυση και χαλάρωση με το ταίρι σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και σε Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, ακουμπά διαπροσωπικές σχέσεις, όπως αυτή με το ταίρι σου, που κινδυνεύουν από διαφωνίες και εκρήξεις, οπότε πρέπει να τις διαφυλάξεις.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό και σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο και το βάρος του ενδιαφέροντος σου πέφτει στην βελτίωση της σχέσης με το ταίρι σου και καταβάλλεις προσπάθειες να λύσεις με διάλογο τις διαφορές σας.

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να πάψεις να είσαι την Παρασκευή με συνάντηση που θα έχεις στο πλαίσιο της καθημερινότητας σου. το Σάββατο θα έχεις έντονη νευρικότητα και εντάσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να έχεις ούτε διάθεση αλλά και επιτυχημένες προσπάθειες. Αντίθετα την Κυριακή, με την βοήθεια του Ερμή, θα μπορέσεις να κάνεις την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό μου Διδυμάκι, θα έχεις μια ωραία Παρασκευή με το ταίρι σου, αφού σου δίνει την δυνατότητα να του εκδηλώσεις τα αισθήματα σου η Σελήνη από τον Ζυγό, με κάθε δυνατό τρόπο που το πολυμήχανο και επινοητικό μυαλουδάκι σου θα σκεφτεί με συνέπεια η σχέση σας να ¨χτυπάει ταβάνι¨.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και σε Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο προκύπτουν πρόσθετες επαγγελματικές υποχρεώσεις που φέρνουν εντάσεις και νεύρα, που καλό είναι να μην μεταφερθούν στο ταίρι και την σχέση σας.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό, ο επαγγελματικός φόρτος δεν μειώνεται αλλά αντιμετωπίζεται καλύτερα με το τρίγωνο της με τον Ερμή από τον Καρκίνο που σου επιτρέπει να δώσεις εξηγήσεις και να εξομαλύνεις την κατάσταση με την κατανόηση από το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, με την γοητεία σου, την Παρασκευή, θα είναι ώριμες οι συγκυρίες να ερωτευθείς και να σε ερωτευθούν, σε αντίθεση με το Σάββατο που ο φόρτος εργασίας και η κούραση δεν θα το επιτρέψουν. Την Κυριακή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου ίσως βρεθεί το μελλοντικό σου ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, πάντα βρίσκεσαι κοντά στην οικογένεια, και με την Σελήνη στον Ζυγό αυτήν την Παρασκευή, θα σε απασχολήσει με τα προβλήματα της και τα εκατέρωθεν παράπονα που θα εκφραστούν και που θα σε εκνευρίσουν, αλλά που θα πρέπει να αποφύγεις να τα μεταφέρεις στο ταίρι και την σχέση σου για να μην το αδικήσεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, σου δημιουργεί εκδηλοτικότητα και εξωστρέφεια για διασκέδαση και απολαύσεις, γενναιοδωρία προς το ταίρι σου συναισθηματική και υλική που κινδυνεύει να αφαιμάξει, από την σπατάλη, τα οικονομικά σου.

Την Κυριακή πάλι μια ωραία ημέρα για σένα ανατέλλει, με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό κει σε τρίγωνο με τον Ερμή από ζώδιο σου τον Καρκίνο, ανεβάζοντας την δημιουργικότητα και την επικοινωνία με το ταίρι σου, κάνοντας την σχέση σας να είναι στα καλύτερα της.

Αν δεν έχεις ταίρι, αφού την Παρασκευή η οικογένεια πρωταγωνιστεί, αν κάνεις κάποια γνωριμία, μην επηρεαστείς από τις απόψεις των μελών της, ενώ το Σάββατο, για να έχεις επιτυχημένη κατάληξη στις προσπάθειες σου, περιόρισε την αμετροέπεια σου. την Κυριακή με την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή σου ικανότητα στα ύψη, ό,τι μπει στο στόχαστρο σου είναι από χέρι στο τσεπάκι σου!

ΛΕΩΝ

Περήφανο Λιοντάρι μου, η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει να νοιώθεις την νοσταλγία της αγέλης σου, των δικών σου, να έλθεις σε επικοινωνία και επαφή μαζί τους, οπότε πάρε το ταίρι σου και κάνε μαζί του μιά επίσκεψη σε αγαπημένους σου και να αξιοποιήσετε την βραδιά σας.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου και τον Άρη από τον Υδροχόο, σχετίζεται με την γονεϊκή σου οικογένεια και σου προκαλεί εντάσεις και εκνευρισμό που δεν πρέπει να έχουν στόχο το ταίρι σου.

Την Κυριακή με την Σελήνη πάντοτε στον Σκορπιό και σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου είναι το σπίτι σου, με αποτέλεσμα να θελήσεις να το απολαύσεις με το ταίρι σου και σε απόλυτη συμφωνία να το φροντίσετε και να το ομορφύνετε.

Αν είσαι μόνος/η, σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ίσως συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ το Σάββατο είναι ακατάλληλη ημέρα για σχέσεις σε αντίθεση με την Κυριακή, που η επικοινωνία ευνοείται σου δίνει δυνατότητες για φλερτ και κατακτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιομανή Παρθένε, η Σελήνη την Παρασκευή στον Ζυγό, σου φέρνει ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, και κατά συνέπεια, είσαι συνεχώς και κατ’ αποκλειστικότητα απασχολημένος/η με την φροντίδα τους. Απόλυτα λογικό και θεμιτό, όμως μην μεταφέρεις το άγχος που έχεις στην σχέση σου και την διαταράξεις.

Η Σελήνη θα περάσει το Σάββατο στον Σκορπιό και θα σου ανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας σου κάνοντας σε εξωστρεφή. Όμως το Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, σε κάνει να έχεις απότομη συμπεριφορά και να είσαι ισχυρογνώμων, κινδυνεύοντας να εκδηλώσεις επιθετικότητα στο ταίρι σου. Θα πρέπει να του αναγνωρίσεις το δικαίωμα να έχει δικές του απόψεις τις οποίες και να σεβαστείς.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με τον Ερμή από τον Καρκίνο, διψάς για επαφές και επικοινωνία με κοντινούς σου ανθρώπους. Για να ικανοποιήσεις αυτή σου την ανάγκη, οργάνωσε με το ταίρι σου μια συγκέντρωση ή εκδρομή με κάποιους απ’ αυτούς και διασκεδάστε.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως την Παρασκευή συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι σε χώρο που σχετίζεται με οικονομικά και συναλλαγές. Το Σάββατο, θα σου χρειαστεί όλη η διακριτικότητα που διαθέτεις και να μην διαφημίσεις την επιτυχημένη γνωριμία που θα κάνεις για να μην την ¨κάψεις¨. Την Κυριακή με τον Ερμή να δίνει ένα χεράκι στην επικοινωνία σου που θα απογειωθεί και θα γίνει το χρήσιμο εργαλείο που θα σε κάνει περιζήτητο/η.

ΖΥΓΟΣ

Καλαίσθητε Ζυγέ, όσο η Σελήνη βρίσκεται την Παρασκευή στο ζώδιο σου, ο εγωκεντρισμός που σου προκύπτει, σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου και έχεις κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου. η συνεργασία η κατανόηση και η συγκαταβατικότητα είναι το κλειδί σου για να εξασφαλιστεί η ειρήνη στην σχέση σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, θα γίνεις πιο ανασφαλής υλικά και συναισθηματικά και οι απαιτήσεις σου θα εξακολουθούν να είναι υπερβολικές όπως και η κτητικότητα σου, προκειμένου να τις καλύψει το ταίρι σου με ρίσκο να αντιδράσει έντονα.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό η κατάσταση αρχικά δεν αλλάζει, όμως το τρίγωνο της με τον Ερμή από τον Καρκίνο και την βοήθεια της επικοινωνίας με το ταίρι σου που αποκαθίσταται, τα πράγματα εξομαλύνονται και η ψυχική επαφή επανέρχεται με την αναθέρμανση της σχέσης σας.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή για να έχει αποτέλεσμα το φλερτ σου πρέπει να κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου και όχι να ψαρεύεις σε θολά νερά. Το Σάββατο να αποφύγεις να δώσεις βάση σε γνώμες και απόψεις τρίτων σχετικά με γνωριμία που θα κάνεις, ενώ η Κυριακή σε ευνοεί στο φλερτ, στο οποίο πας για πρωτάθλημα, με την επικοινωνιακή δεινότητα που σε οπλίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διεισδυτικέ και διαισθητικέ Σκορπιέ, με την Σελήνη στον Ζυγό την Παρασκευή, σου αναδύονται μνήμες από το παρελθόν σου σχετικές με γεγονότα που σε πλήγωσαν και που διατηρείς απωθημένα από αυτές. Σε πιάνει μανία καταδιώξεως από την φοβία και την καχυποψία που σου προκαλείται και βλέπεις παντού κρυφούς εχθρούς. Αν έχεις παράπονα από το ταίρι σου, φρόντισε να τα τεκμηριώσεις αιτιολογημένα με επιχειρήματα και όχι αόριστα για να σου δείξει κατανόηση και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου.

Με την Σελήνη να έχει περάσει το Σάββατο στο ζώδιο σου και να σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, βγαίνει ο εγωκεντρισμός σου, με αποτέλεσμα να προκαλεί η συμπεριφορά σου ψυχρότητα στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου. φρόντισε αυτό το κλίμα να μην μεταφερθεί στην σχέση σου, αλλά να μείνει ανεπηρέαστη από αυτό.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σου και σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο, η αυτοπεποίθηση σου επιστρέφει και διευκολύνεται η επικοινωνία σου που σε βοηθά στο να ξεπεραστεί η ψυχρότητα που προκάλεσες και η σχέση σου με το ταίρι σου να αναζωπυρωθεί.

Αν είσαι μόνος/η, σχετικά με μια γνωριμία την Παρασκευή, να διατηρήσεις επιφυλάξεις πριν αποφασίσεις για την εξέλιξη της, γιατί συχνά κάτω από την απατηλή επιφάνεια υπάρχουν πράγματα που ίσως δεν θα σου αρέσουν. Το Σάββατο μην αφήσεις τις παρορμήσεις να σε παρασύρουν, αλλά κινήσου εκ του ασφαλούς. Την Κυριακή σε βοηθά η επικοινωνιακή σου ικανότητα να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο φλερτάρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, η Σελήνη στον Ζυγό την Παρασκευή, σου εμπνέει την διάθεση να δώσεις προτεραιότητα σε φίλους, ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες, χωρίς όμως να παραμελήσεις το ταίρι σου, αλλά εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του σ’ αυτές, για να προλάβεις τυχόν γκρίνιες και παράπονα του.

Το Σάββατο, με την Σελήνη να περνά στον Σκορπιό και να σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, γίνεσαι εσωστρεφής και επί πλέον προστίθεται δυσθυμία και επιφυλακτικότητα απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Να αποφύγεις την ανάμιξη συγγενών και φίλων στην σχέση σου γιατί μόνο κακό θα της προκαλέσουν.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό η ίδια κατάσταση συνεχίζεται. Όμως την κατάσταση βελτιώνει το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή από τον Καρκίνο που με την επικοινωνιακή δυνατότητα που φέρνει, αποκαθιστά την ισορροπία στην σχέση σου και την επαφή με το ταίρι σου που ξαναγίνεται θερμή.

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να αναζητήσεις το μελλοντικό σου ταίρι στους χώρους των δραστηριοτήτων σου που θα βρεθείς την Παρασκευή. Αν κάνεις κάποια γνωριμία το Σάββατο, να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γνώμες και απόψεις άλλων και να μην βιαστείς να την προχωρήσεις. Την Κυριακή η πρώτη εντύπωση που θα σου προκαλέσει κάποια νέα γνωριμία θα είναι αυτή που θα πρέπει να βασιστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγοκεράκι μου αξιοπρεπές, είναι αλήθεια ότι έχεις κάνει σημαία σου το τι εικόνα θα σχηματίσουν και τι θα πουν οι άλλοι για σένα, και η Σελήνη από τον Ζυγό την Παρασκευή, σε βρίσκει να κυνηγάς την άνοδο και την καταξίωση σου επαγγελματικά και κοινωνικά. Όμως μην ξεχνάς ότι έχεις και προσωπική και αισθηματική ζωή και ταίρι που αισθάνεται ¨ριγμένο¨ και που κάπως θα αντιδράσει.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό έχουν για σένα προτεραιότητα οι φίλοι σου. Το Ταυ τετράγωνο όμως που σχηματίζει η Σελήνη αφ’ ενός με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και νε τον Άρη από τον Υδροχόο αφ’ ετέρου, προκαλεί εντάσεις, γκρίνια και παράπονα στις παρέες και τις συναναστροφές σου. Μην μεταφέρεις αυτό το κλίμα που προκαλείται από τρίτους στην σχέση σου, αν θέλεις να εξακολουθείς να έχεις σχέση.

Την Κυριακή με την Σελήνη και πάλι στον Σκορπιό, με τους φίλους και πάλι προτεραιότητα σου για συντροφιά και σύννεφα στον ορίζοντα για καυγά με το ταίρι σου, έρχεται και τα διαλύει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Καρκίνο, και καλά θα κάνεις να συνδυάσεις φίλους και ταίρι σε μια παρέα για βόλτα στην εξοχή.

Αν είσαι μόνος/η, έτσι που τα επαγγελματικά σου θα μονοπωλούν χρόνο και κόπο την Παρασκευή, μόνο στο επαγγελματικό περιβάλλον σου μπορείς να βρεις ταίρι. Το Σάββατο καλύτερα να απέχεις από αναζητήσεις, καθώς οι παλιές πληγές είναι κακοί σύμβουλοι. Αντίθετα την Κυριακή οι φιλικές συγκεντρώσεις προσφέρονται για φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και ιδεολόγε Υδροχόε, η Σελήνη που την Παρασκευή βρίσκεται στον Ζυγό, σε κάνει να θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις, καθώς η σκέψη σου είναι καρφωμένη στις διακοπές που δεν ήλθαν ακόμη. Βολέψου με το υποκατάστατο τους, μια εκδρομή, μια βόλτα στην παραλία, ένα μπανάκι με το ταίρι σου, είναι προς το παρόν ό,τι πρέπει.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα έχει περάσει στον χώρο του Σκορπιού και θα σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από το ζώδιο σου, νοιώθεις πίεση από επαγγελματικά ζητήματα που σε εκνευρίζουν και σου δημιουργούν εντάσεις. Αν δεν τα κρατήσεις έξω από την σχέση σου θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με το ταίρι σου.

Την Κυριακή εξακολουθείς να έχεις πρώτο μέλημα τα επαγγελματικά σου αφού η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, όμως σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο, που κάνει το ταίρι σου να κατανοεί την κατάσταση σου και να σου συμπαραστέκεται χωρίς να ασκεί και αυτό πίεση.

Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς σε κάποια παραλία την Παρασκευή, ίσως κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Το Σάββατο αν φλερτάρεις στον επαγγελματικό σου χώρο θα δημιουργηθούν δυσμενή σχόλια. Την δε Κυριακή με τόσες ασχολίες που θα προκύψουν δεν θα περισσέψει εύκολα χρόνος για φλερτ.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο μου Ψαράκι, Η Σελήνη στον Ζυγό την Παρασκευή σου χαρίζει μια ημέρα γεμάτη ερωτικά αισθήματα και αγάπη για το ταίρι σου που μόνο αυτό απασχολεί την σκέψη σου, και πληθωρικές εκδηλώσεις που απογειώνουν την σχέση σας.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Υδροχόο, αλλάζει η κατάσταση με την εμφάνιση απροόπτων και εκτάκτων υποχρεώσεων που σου χαλούν την διάθεση με την ανάδυση των απωθημένων του παρελθόντος σου. Θα προστατέψεις την σχέση σου αν δεν μεταφέρεις σ’ αυτήν την κακοκεφιά σου.

Την Κυριακή, με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό, εσύ ονειροπολείς (τι άλλο;), ταξιδεύει το μυαλό σου, ίσως στο μέρος που θέλεις να πάτε με το ταίρι σου διακοπές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Καρκίνο που σου χαρίζει επικοινωνιακές ικανότητες και δημιουργικές ιδέες που τις πραγματοποιείς επιλέγοντας με το ταίρι σου και παρέα κάποια από τις υπαίθριες συναυλίες, αρχαίο θέατρο και περνάτε πολύ ωραία.

Αν δεν έχεις ταίρι, με την τόσο ανεβασμένη λίμπιντο που θα έχεις την Παρασκευή και που δεν θα περάσει απαρατήρητη, όποια γνωριμία κάνεις θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος. Το Σάββατο αντίθετα, η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι συγκρατημένη χωρίς υπερβολές και παρορμητικές εκδηλώσεις. Την Κυριακή με την τόσο καλή διάθεση που θα έχεις μπορείς να έχεις τις κατακτήσεις που ποθείς.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments