Αυτοκίνητο

Έρχεται το νέο σπορ sedan S60 από τη Volvo

Έρχεται το νέο σπορ sedan S60 από τη Volvo
Το sedan S60 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας, που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το νέο σπορ sedan S60 αποκάλυψε η Volvo στο πρώτο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και ουσιαστικά γίνεται το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Το μοντέλο δεν έχει έκδοση πετρελαίου σηματοδοτώντας τη δέσμευση που υπάρχει για στροφή προς την ηλεκτροκίνηση. Αλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την δέσμευση της Volvo ότι από το 2019 όλα τα νέα μοντέλα θα ηλεκτροδοτούνται.

Δύο υβριδικοί βενζινοκινητήρες θα είναι διαθέσιμοι στο νέο S60. Το υβριδικό υβριδικό T6 Twin Engine AWD της Volvo που αποδίδει 340 ίππους και το βραβευμένο υβριδικό υβρίδιο T8 Twin Engine AWD που αποδίδει 400 ίππους.

Η τεχνολογία City Safety with Autobrake βοηθά τον οδηγό να αποφύγει πιθανές συγκρούσεις και είναι το μόνο σύστημα στην αγορά που αναγνωρίζει τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τα μεγάλα ζώα.

Παράλληλα, υπάρχει και το σύστημα Pilot Assist το οποίο βοηθάει τον οδηγό μέχρι και την ταχύτητα των 130χλμ/ώρα. Το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας Sensus Connect της Volvo Cars είναι πλήρως συμβατό με τα Apple CarPlay, Android Auto και 4G και διατηρεί τους οδηγούς συνδεδεμένους από το πρώτο λεπτό που ο οδηγός μπαίνει στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

22 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments