Lifestyle

Έλλη Στάη: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της στο γάμο του γιου της

Έλλη Στάη: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της στο γάμο του γιου της
Η Έλλη Στάη απαντά στα κακόβουλα σχόλια με ένα σχόλιο στο Instagram.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η Έλλη Στάη, πάντρεψε τον μοναχογιό της, Μάρκο Κατσίμη, ο οποίος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη δικηγόρο Φαίη Κουτζούκου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά η Έλλη Στάη, η οποία συνόδευσε τον γιο της στην εκκλησία φορώντας μια εντυπωσιακή ολόσωμο φόρμα με έντονες διαφάνειες, δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Η εμφάνιση αυτή της Έλλης Στάη προκάλεσε ωστόσο και κάποια αρνητικά σχόλια. Σε αυτά θέλησε να απαντήσει με ανάρτησή του στο Instagram ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο».

Στην ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου δεν δίστασε μάλιστα να απαντήσει και η ίδια η Έλλη Στάη, η οποία σε σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Χαχαχα! Να είσαι καλά ! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις!».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor 2: Εκτός παιχνιδιού η Εύη Σαλταφερίδου (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments