Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογία 23-24/06 – Μια Ευκαιρία στην ευτυχία
Αστρολογία 23-24/06 – Μια Ευκαιρία στην ευτυχία | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Ιουνίου 2018, 17:25 22 Ιουνίου 2018, 17:25

Η αυτοπεποίθηση και η υπομονή σας μπορεί να είναι λίγο τεταμένες τώρα, τεντωμένες από την επιθυμία σας να απελευθερωθείτε από τους χρόνιους περιορισμούς σας.

Τα κίνητρα και η αυτοεκτίμησή σας, μπορεί να υποφέρουν από τα προβλήματα του παρελθόντος που νομίζατε ότι επιλύθηκαν.

Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή βλέπετε τις αδυναμίες του συστήματος που σας εμποδίζουν από το να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση στην κατάσταση σας. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε αυτά που νομίζατε ότι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα ή το πώς θα πρέπει να έρθουν σε σας. Να είστε ανοιχτοί για να πάρετε ότι θέλετε σε μια διαφορετική μορφή από αυτή που αναμένατε.

Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ακόμη πιο σκληρά για αυτά τα αποτελέσματα τώρα, ειδικά εάν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε μια διαφορετική διαδρομή προς την επιτυχία. Αν φαίνεται πως η πόρτα της ευκαιρίας έχει κλείσει, αναζητήστε ένα απροσδόκητο πλεονέκτημα ή κάποια κρυφή εναλλακτική λύση. Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε και άλλες ευκαιρίες, που δεν θα ήταν δυνατές διαφορετικά.

Ο Ερμής ήταν εκτός ορίων και τώρα επιστρέφει μέσα στα όρια της απόκλισης του Ήλιου. Ο Ερμής εντός ορίων είναι γενικά ευκολότερος στην συνεργασία, οι σκέψεις σας, οι ιδέες και η αναγνώρισή σας λειτουργούν πιο εποικοδομητικά με τον κόσμο γύρω σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι νέες ιδέες που είχατε ενώ ο Ερμής ήταν εκτός ορίων, τώρα μπορούν να μπουν σε εφαρμογή. Εάν νιώθατε κάπως απελευθερωμένοι την περίοδο που ήταν εκτός ορίων, μπορεί να είναι λίγο άβολο να αισθάνεστε απλώς κανονικοί και πάλι.

Από την άλλη πλευρά, αν αισθανόσασταν λίγο εκτός τόπου ή εκτός εστίασης κατά τη διάρκεια της εκτός ορίων περιόδου του Ερμή, η επιστροφή στα όρια μπορεί να είναι κάπως καθησυχαστική, καθώς μπορεί να είναι ευκολότερο για το μυαλό σας να καταπιαστεί με ιδέες και να επεξεργαστεί εμπειρίες.

Τα λόγια και οι σκέψεις μπορεί να ταιριάζουν πιο άνετα σε αυτό που η κοινωνία θεωρεί ως «φυσιολογικό» και ως εκ τούτου, η ζωή μπορεί να αρχίσει να μοιάζει λίγο πιο εύκολη στην πλοήγηση.

Η επιστροφή στα όρια μπορεί επίσης να είναι λίγο ανώμαλη, καθώς η απεριόριστη ενέργεια πιέζεται για να επιστρέψει στη συνηθισμένη της ισχύ.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσετε τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας, την επικοινωνία και τον τρόπο που επεξεργάζεστε τις πληροφορίες, καθώς και αλλαγές στα θέματα που επηρεάζει ο Ερμής στην κοινωνία γύρω σας.
Για αρκετές ημέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, δώστε προσοχή στα πράγματα που ενισχύουν ή παγώνουν την επίγνωση σας, τις αντιλήψεις σας και την ανάγκη σας να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε.

Συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι μια περίοδος προσαρμογής και έχετε λίγη υπομονή με τον εαυτό σας και με τους άλλους και αυτό θα βοηθήσει στο να περάσει πιο ομαλά αυτή η περίοδος.

Εναλλακτικά, η επανείσοδος μπορεί επίσης να είναι μια εποχή μεγάλης δραστηριότητας, όταν μπορεί να προκληθούν αλλαγές στα θέματα που σχετίζονται με τους τομείς που κυβερνά ο Ερμής.

Για παράδειγμα, μπορεί να νιώσετε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε μια συνομιλία για τα πράγματα που σας εμπνέουν ή που σας εκνευρίζουν ή να κάνετε αλλαγές στο πώς και το γιατί εκφράζετε τον εαυτό σας.

Μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε ή χειρίζεστε την ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών με τους άλλους θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε θετικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια αλλαγή στην προοπτική ως αποτέλεσμα των εμπειριών που βιώσατε ενώ ο Ερμής ήταν εκτός ορίων.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018