Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ταρώ ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια
Ταρώ ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Ιουνίου 2018, 16:58 | ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16:58 24 Ιουνίου 2018, 16:58

Ταρώ Κριός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Αρχέτυπο: Ο θεραπευτής, ο θεατρικός συγγραφέας, ο κλόουν
Θέμα: Η συναισθηματική σας ευφυΐα βοηθά να χτιστεί η γέφυρα προς την καλύτερη κατανόηση
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας:

Ενσυναίσθηση, επικύρωση υπαλλήλου ή συναδέλφου, η πρότασή σας γίνεται δεκτή, βοηθάτε έναν αγαπημένο να εκφράσει τις ανάγκες του, λύση διαμάχης
Αυτός ο βασιλιάς είναι ο άρχοντας της συναισθηματικής σφαίρας. Αυτή η κάρτα δείχνει μια ικανότητα να βλέπετε τις συναισθηματικές λακκούβες που πέφτουν μέσα οι άλλοι, και την ικανότητα (και την τάση) να τους βοηθάτε να σηκώνονται και πάλι.

Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν ή ακόμα και να αναγνωρίσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες, δεν μπορούν όλοι να νιώσουν αυτά που νιώθουν οι γύρω τους όπως εσείς. Ενώ υπάρχουν στιγμές που βιώνετε αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία, αυτή την εβδομάδα είναι η υπερδύναμή σας. Η δύναμή σας βρίσκεται στην ικανότητα σας να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου και να νιώθετε τον κόσμο με την καρδιά κάποιου άλλου. Μοιραστείτε το δώρο σας.

Ταρώ Ταύρος: Το Πέντε των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αναγνώριση
Θέμα: Ανανεώνετε τις υποθέσεις σας χρησιμοποιώντας πιο ακριβείς πληροφορίες
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Σχηματισμός ενός ρεαλιστικού πλάνου, έλεγχος γεγονότων, διόρθωση λαθών, οργανωτικές αναβαθμίσεις, επικεντρωμένη έρευνα

Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο. Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική.

Είναι απολύτως πιθανό ότι η αποτυχημένη προσπάθειά σας οφείλετε στην κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το στόχο σας κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεση σας εκ των προτέρων.

Ταρώ Δίδυμοι: Το Εννέα των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αμφιβολίες
Θέμα: Το αγχωμένο μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες (και όχι με την καλή έννοια).
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αϋπνίες, κολλάτε σε φόβους, κατάθλιψη, αρνητικές σκέψεις

Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες –το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία. Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

Ταρώ Καρκίνος: Το τέσσερα των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Αξία
Θέμα: Βρίσκεται τρόπους να αναμορφώσετε την αίσθηση της αξίας σας
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Νιώθετε ανασφαλείς, θέλετε να είστε αντάξιοι των άλλων, ζήλιες, σύγκριση του εαυτού σας με άλλους, εμμονή με ταμπέλες

Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν οι ανασφάλειες υπονομεύουν την ικανότητά σας να συμμετάσχετε εξ ολοκλήρου στους τομείς επιρροής σας. Αυτό μπορεί να αφορά άμεσα τα οικονομικά, όπως ότι έχει να κάνει με οικονομίες, κάποιον λογαριασμό, μετοχές ή ακίνητα ή άλλες επενδύσεις. Αλλά, το ίδιο συχνά έχει να κάνει με την αίσθηση της δικής σας αξίας, που επηρεάζει άλλους τομείς, όπως τις σχέσεις ή την εύρεση εργασίας.

Μπορεί να υποτιμάτε τον εαυτό σας ως αγαθό. Θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε. Δεν χρειάζεται να μοστράρετε αυτά που έχετε ή να ανησυχείτε για το ότι δεν έχετε αρκετά… Είστε αρκετοί όπως ακριβώς είστε αυτή τη στιγμή. Αυτή την εβδομάδα, βρείτε λόγους να εκτιμήσετε τον εαυτό σας, υπάρχουν πολλοί.

Ταρώ Λέων: Το Έξι των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Μετάβαση
Θέμα: Μετάβαση σε πιο πράσινα λιβάδια.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μια κυριολεκτική μετακίνηση, μια μεταβίβαση στη δουλειά, αλλαγή κατεύθυνσης σπουδών, παύση από μια δουλειά για να επικεντρωθείτε σε ένα άλλο έργο, αλλαγή θρησκείας, πτήση

Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε μακριά από τα παλιά εμπόδια και να κατευθυνθείτε προς γονιμότερα εδάφη.

Ταρώ Παρθένος: Η Δύναμη

Λέξη – κλειδί: Το κουράγιο
Θέμα: Χάρη κάτω απ’ τη φωτιά
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Λύνετε ήρεμα ένα παράπονο ενός πελάτη, ξεπερνάτε μια πρόκληση, εσωτερικό σθένος, εμπιστοσύνη στα ταλέντα σας, αποφασιστικότητα παρά κάποια καθυστέρηση ή εμπόδιο

Αυτή η κάρτα δεν έχει να κάνει με τη σωματική δύναμη ή την ωμή βία. Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την εύρεση της χάρης στην αποφασιστικότητα. Το να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς την κατεύθυνση αυτών που θέλετε, χωρίς να το κάνετε εκρηκτικά ή πιεστικά. Έχει να κάνει με το αίσθημα του φόβου και / ή της ανυπομονησίας, αλλά με το να τα αγνοείτε και να κινήστε προς τα εμπρός ούτως ή άλλως.

Είναι σαν να είστε πολεμιστές, μόνο που δεν παλεύετε ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά ενάντια στους εσωτερικούς (μερικές φορές είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας). Αυτή την εβδομάδα καλείστε να τιμήσετε το εγώ που σας λέει αυτό που θέλετε, ενώ ασκεί την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζονται για να το πάρετε. Αυτό που θέλετε, σας θέλει… οπότε περπατήστε με πίστη και διεκδικήστε το.

Ταρώ Ζυγός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Αρχέτυπο: Η γεροντοκόρη, η μανιώδης αγοράστρια
Θέμα: Η φροντίδα του εαυτού μπορεί να οδηγήσει σε υπερκατανάλωση αν δεν είστε προσεκτικοί

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας:

Τρώτε από συναισθηματική φόρτωση και αμέσως το μετανιώνετε, μια απόδραση για ψώνια που σας αφήνει με πράγματα που δεν χρειάζεστε και δεν θα φορέσετε, παίρνετε άδεια για να αποφύγετε μια δυσάρεστη κατάσταση στη δουλειά

Αυτή η Βασίλισσα αγαπά την άνεση, αλλά στην αντίστροφη κατάστασή της φτάνει στα άκρα την άνεση. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν οι ανέσεις ξεφεύγουν απ’ τον έλεγχο και στην πραγματικότητα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Δείχνουν το πότε το κάτι παραπάνω φτάνει στην υπερβολή. Αναλόγως με τη δική σας τάση, μπορεί να δείχνει νέα ρούχα που δεν χρειάζεστε, συνεδρίες σε σπα που δεν μπορείτε να πληρώσετε, έξτρα πόντοι στην περιφέρεια κ.λπ.

Ενώ είναι πολύ σημαντική η φροντίδα μετά από μια περίοδο στρες για να διατηρηθεί η ισορροπία, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να κρατήσετε τον έλεγχο, διαφορετικά μπορεί να επιδεινώσετε την αίσθηση ανισορροπίας που προσπαθείτε να διορθώσετε.

Ταρώ Σκορπιός: Το Δύο των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Επένδυση
Θέμα: Επιμένετε στους στόχους σας, ενώ οι ευθύνες διπλασιάζονται.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Παράλληλες δουλειές και ευθύνες, νιώθετε ότι τα χρήματα δεν είναι αρκετά, δουλεύετε προς το δρόμο της αυτοαπασχόλησης ενώ διατηρείτε μια δεύτερη δουλειά, ανοίγετε ή επεκτείνετε τις πιστωτικές γραμμές για ένα σημαντικό εγχείρημα

Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στην φωτιά. Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας, όσο και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε. Θα αποκτήσει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

Ταρώ Τοξότης: Το Έξι των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Μοιράζομαι
Θέμα: Έχετε τόσο που μπορείτε να τα μοιράσετε
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Κάνετε κοινούς τους πόρους σας, υποστηρίζετε τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και κερδίζετε νέους, πιστούς πελάτες, σας ζητάνε να καθοδηγήσετε κάποιον, λαμβάνετε μια πρόσκληση να κρίνετε ένα πρότζεκτ του τομέα σας, επενδύετε στην κοινότητά σας

Αυτή είναι η κάρτα της επένδυσης: επένδυση στο μέλλον σας, επένδυση στις σχέσεις, επένδυση στην κοινότητά σας. Όταν βάζετε κάποιους πόρους (χρόνο, ενέργεια, χρήμα) σε ένα από τα έργα σας, θα δείτε ανταμοιβές. Κάποιος θα επενδύσει σε σας (στις ικανότητές σας, στο προϊόν σας, στις δυνατότητές σας) έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το ίδιο καλό σε κάποιον άλλο. Και ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας σαν τον τύπο του επενδυτή, αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ανοιχτείτε και να λάβετε και στη συνέχεια να δώσετε πίσω – ακριβώς όπως είστε. Είστε πολύτιμοι: έχετε κάτι να συνεισφέρετε και κάτι να κερδίσετε. Αυτή την εβδομάδα εμπιστευτείτε το ρόλο σας μέσα στη ροή.

Ταρώ Αιγόκερως: Ο Διάβολος

Λέξη – κλειδί: Εξάρτηση
Θέμα: Μια κακιά συνήθεια σας περιορίζει
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αναγνώριση ανισορροπίας, συνειδητή αντιμετώπιση εθισμών, παραμερισμός δεκανικιών, δημιουργία υγιέστερων συνηθειών

Υπάρχουν μια-δυο κάρτες που πάντα φρικάρουν τους ανθρώπους όταν τις βλέπουν και αυτή είναι μία από αυτές. Αλλά αυτή δεν είναι μια κάρτα που δείχνει μιζέρια και χαμό. Δείχνει ότι είστε εθισμένοι σε κάτι που είναι κακό για σας. Σας περιορίζει. Σας κρατά από το να είστε το ολοκληρωμένο, υγιές, ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε. Μπορεί να είναι μια συνήθεια, όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το πρόχειρο φαγητό ή οι υπερβολές στο διαδίκτυο.

Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, μια δουλειά ή ακόμα και ένα χόμπι που σας ρουφάει όλο το χρόνο σας, την ενέργεια σας και τους πόρους σας, κάνοντας σας μονοδιάστατους και κρατώντας σας από το να επιτύχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε το δαίμονα σας κατά μέτωπο. Δεν θέλετε να είστε πάντα δεσμευμένοι σε αυτό, σωστά;

Ταρώ Υδροχόος: Το Δύο των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Επιλογή
Θέμα: Νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο αποφάσεις
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μεγάλες αποφάσεις, ζυγίζω τα θετικά και τα αρνητικά, περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές, διχάζεστε ανάμεσα σε δύο καταστάσεις

Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (ή δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λύσετε. Δεν πειράζει να πάρετε όσο χρόνο χρειαστεί, αλλά θα πρέπει να αποφασίσετε. Προσπαθήστε να οπλίσετε τον εαυτό σας με περισσότερα γεγονότα, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε τις επιλογές σας. Μπορεί να μην υπάρχει η τέλεια λύση, αλλά μπορείτε να πάρετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση.

Ταρώ Ιχθύες: Το Αστέρι

Λέξη – κλειδί: Ελπίδα
Θέμα: Νιώθετε πως τα πάντα μπαίνουν στη θέση τους
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μια πολύ καλή προσφορά εργασίας, παίρνετε το πράσινο φως, νιώθετε καλά για το μέλλον σας, συμπτώσεις, καλή τύχη

Το Αστέρι είναι έμπνευση, ελπίδα, καθοδήγηση. Πρόκειται να πάρετε ένα σημάδι που θα σας πει ότι κινήστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι το πράσινο φως για σας. Εάν ψάχνατε για ένα μονοπάτι, προσευχόσασταν για μια μικρή βοήθεια, θα την βρείτε αυτή την εβδομάδα. Κάτι θα εμφανιστεί για να επαναφορτίσει την πίστη σας, θα πάρετε το αστέρι σας για να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε τη θεία βοήθεια και αναζητήστε συμπτώσεις για να επικυρώσετε αυτή την πραγματικότητα. Κάντε το, πιστέψτε σε σημάδια και οιωνούς, συμβουλευτείτε έναν αστρολόγο, έχετε πίστη σε ένα καλοπροαίρετο, μαγικό σύμπαν.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018