Αθλητισμός

Αλέφαντος: “Παιδαράς ο Κέιν, σκύλος, όχι σαν τον μπετατζή τον Ρούνεϊ – Αυτή θα πάει τελικό – Απόλυση στον Σουηδό”

Αλέφαντος: “Παιδαράς ο Κέιν, σκύλος, όχι σαν τον μπετατζή τον Ρούνεϊ  – Αυτή θα πάει τελικό – Απόλυση στον Σουηδό”
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το Μουντιάλ 2018. Ο παιδαράς Κέιν, το 5-3-2 της Αγγλίας, τα τατουάζ του Σαμπάολι και ο Σουηδός προπονητής. "Μέσα στο γήπεδο θα έμπαινα αν δεν ακούγανε τις φωνές μου να πάνε 4 παίκτες στο τείχος! Έγινε έγκλημα".

Σας είχα πει για την Αγγλία, τα μπανίζω αυτά, αν δεν προχωρήσει τώρα, πότε θα προχωρήσει; Πότε θα βρει τόσο πεσμένες τις μεγάλες ομάδες και πότε θα ξαναβρεί τέτοιο φορ σαν τον Κέιν που μου θυμίζει Πάολο Ρόσι το ’82 που πήρε το Μουντιάλ με τα γκολ του η Ιταλία;

Ο Κέιν είναι παιδαράς, καλύτερος από τον Ρόσι, σκύλος το ψάχνει το γκολ με όλους τους τρόπους, με τα πόδια, με το κεφάλι, κυνηγάει κάθε φάση, είναι τρομερός γκολτζής, γρήγορος, ψηλός. Μπορεί να βγει ο πρώτος σκόρερ αν προχωρήσει η Αγγλία.

Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και τελικό να πάει η Αγγλία, και η Βραζιλία! Οι Βραζιλιάνοι δεν ξετρελαίνουν αλλά έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Γιατί να μην πάνε τελικό αυτές οι δύο ομάδες που είπα; Η Αργεντινή ένα πτώμα, η Ιταλία εκτός Μουντιάλ, η Γερμανία έχει προβλήματα.

Η Κροατία είπα από την πρώτη αγωνιστική ότι είναι η ομάδα που μου άρεσε πιο πολύ απ’ όλες, πριν ρίξει τα 3 γκολ σε αυτόν τον έκτρωμα προπονητή της Αργεντινής, αλλά δεν έχει βαριά φανέλα. Το Βέλγιο έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν έχει βαριά φανέλα. Η Ισπανία έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν είναι προπονητής ο Ιέρο, έχασαν τον προπονητή τους την τελευταία στιγμή. Η Πορτογαλία έχει τον Ρονάλντο, αλλά δεν έχει βαριά φανέλα. Η Γαλλία επίσης έχει καλή ομάδα, δεμένη με συνοχή, αλλά κάτι της λείπει για να με πείσει απόλυτα.

Το ξαναλέω, είναι η ευκαιρία της ζωής τους να πάνε οι Άγγλοι τελικό. Τα είπα αυτά και πριν την 6άρα που έριξαν τώρα. Μια ζωή άμπαλοι ήταν στην Εθνική τους, τον Ρούνεϊ τον… μπετατζή είχαν κάνει θεό, αλλά τώρα είναι αλλιώς η ομάδα τους. Και παίζουν 5-3-2.

Όταν βγήκα στο ίντερνετ πριν λίγα χρόνια, καμία ομάδα δεν έπαιζε 5-3-2 και όταν έλεγα ότι αυτό το σύστημα θα ξαναέρθει στην μόδα με κορόιδευαν. Εγώ το έπαιζα από τη δεκαετία του ’70.

Μαζί με τον Κέιν, γρήγορος οι Στέρλινγκ και από πίσω τους μου αρέσει πολύ ο Χέντερσον. Και δύο κόφτες καλοί να τρέχουν, και γρήγοροι οι τρεις στόπερ, μια χαρά. Πάντως θα είναι πολύ δύσκολο το ματς με το Βέλγιο τώρα διότι το δίδυμο μπροστά Αζάρ- Λουκάκου είναι φωτιά.

Ρε με τα τατουά ο τρελόπ…ς, βγάζεις τον Αγκουέρο στο ’50, τον καλύτερο παίκτη σου και βάζεις τον Ιγκουαίν που έχει σαπίσει; Και βγάζεις και το σακάκι για να δούμε τα μπράτσα σου και τα τατουάζ; Πίσα και πούπουλα, αν ζεσταινόσουν ας μην έβαζες το σακάκι και κοντομάνικο μετά, ας έβαζες κατευθείαν μία ψιλή μπλουζίτσα μακρυμάνικη.

Η Γερμανία έκανε την ανατροπή με δέκα παίκτες, αλλά έχει προβλήματα, ήταν τυχερή που βρέθηκε στους Σουηδούς και δεν δόθηκε το πέναλτι στον Μπεργκ να τους τελειώσουν.

Όμως το έγκλημα ήταν άλλο. Ρε π… προπονητή, μένουν δευτερόλεπτα για να λήξει το ματς, κερδίζει φάουλ η Γερμανία από αριστερά έξω από την περιοχή, τι κάνεις; Ο Κρόος ήταν φανερό ότι θα έψαχνε το σουτ. Πάνε δύο παίκτες σου μόνο στο τείχος και ανοίγουν τρύπα, ρε μέσα στο γήπεδο θα έμπαινα αν δεν ακούγανε τις φωνές μου!

Μέσα στο γήπεδο θα έμπαινα αν δεν ακούγανε τις φωνές μου να πάνε 4 παίκτες στο τείχος! Έγινε έγκλημα.

Έχεις έναν παίκτη παραπάνω στο γήπεδο, με δέκα παίζουν οι άλλοι. Στείλε 4 στο τείχος και οι άλλοι 6 όλοι πίσω άμα γίνει σέντρα να πηδήξουν για την κεφαλιά μαζί με τον τερματοφύλακά σου που έχει και τα χέρια.

Κατευθείαν απόλυση προπονητή είναι αυτή η φάση. Δύο Γερμανοί ήταν στη μπάλα που σημαίνει ότι έμεναν 7 να πηδήξουν για τη κεφαλιά αν γινόταν σέντρα. 7 θα είχες και εσύ αν έστελνες 4 παίκτες στο τείχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέφαντος: «Σας γαμ… έλεγε ο Μαραντόνα. Ο Μέσι τίποτα δεν κάνει για εσάς, είναι τεμπέλης – Ρεντίκολο ο Σαμπάολι»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments