Πολιτική

Κατατέθηκε από την ΝΔ η πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία

Κατατέθηκε από την ΝΔ η πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία
Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, το αίτημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την Οικονομία.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης, γνωστοποίησε στους εκπροσώπους των κομμάτων την πρόθεση της κυβέρνησης να υπάρξει ενημέρωση της Ολομέλειας από τον πρωθυπουργό, σχετικά με τη Συμφωνία του Eurogroup.

Η δήλωση προαναγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον διάλογο του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την Παρασκευή 22/06, δήλωσε πως ακόμη και από τυπικούς διάλογους που γίνονται σε προκαθορισμένο σκηνικό, προκύπτουν αλήθειες.

«Ο κ. Τσίπρας, υμνώντας την φιλοευρωπαϊκή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2015, χωρίς ντροπή ομολόγησε δημοσίως πως με το δημοψήφισμα έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια, χωρίς να τον ενδιαφέρει η έξοδός της από το ευρώ.

«Είχατε δίκιο» λέει τώρα στους πολίτες που πριν από τρία χρόνια απαξίωνε, ενώ διεκδικούσαν το αυτονόητο: την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη.

Με τον ίδιο κυνισμό αποφεύγει να μιλήσει για τα δύο αχρείαστα μνημόνια με τα οποία επιβάρυνε τους Έλληνες.

Για τη γενικευμένη λιτότητα και την φοροκαταιγίδα μιας τριετίας. Και για τις νέες περικοπές που έρχονται σε λίγους μήνες σε συντάξεις, επιδόματα, μισθούς και αφορολόγητο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments