Ζώδια

Ερωτοσκόπιο 26-6-2018

Ερωτοσκόπιο 26-6-2018
Τα αστρολογικά της εποχής και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου 21/07, θα περιβάλλουν τους πάντες, με εκπλήξεις....

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, πλησιάζει και ήδη φορτίζει την ατμόσφαιρα με αγάπη και θετική διάθεση! Τα ζώδια έχουν φτιάξει τα προγράμματα τους, και είναι έτοιμα για τις διακοπές τους. Τα αστρολογικά της εποχής και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου 21/07, θα περιβάλλουν τους πάντες, με εκπλήξεις που θα δώσουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα μάθουν αλήθειες για τον άνθρωπο τους, που θα τους δυσαρεστήσουν. Οι Κριοί, έχουν πάρει την απόφαση ούτως ή άλλως για έναν χωρισμό. Οι Ζυγοί, θέλουν να κάνουν κάποια ταξίδια που θα τους βοηθήσουν στα εργασιακά τους. Οι Καρκίνοι, αντιδρούν μόνο με χιούμορ, στα δύσκολα της σχέσης τους. Οι Αιγόκεροι, έχουν προβληματιστεί με τον άνθρωπο τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, θα έχουν μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις προσπεράσουν έτσι απλά. Οι Δίδυμοι, έχουν ξεκαθαρίσει σε κάποιον πρώην τους, ότι δεν αποζητούν επανασύνδεση. Οι Τοξότες, θέλουν λίγο χρόνο μόνοι τους, για να πάρουν μια ερωτική απόφαση. Οι Ταύροι, πρέπει να δώσουν χρόνο στον εαυτό τους, για να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Οι Ιχθείς, δεν μπορούν να δεχτούν άλλες χρονοκαθυστερήσεις, από τον άνθρωπο τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό αυτό το Καλοκαίρι. Οι Υδροχόοι, πρέπει να κάνουν κάποια σοβαρή – μόνιμη συζήτηση με τον οικογενειακό τους κύκλο. Οι Λέοντες απλά ζητούν να επεκτείνουν την εργασία τους. Οι Ταύροι, δεν εμπιστεύονται πια τον άνθρωπο τους. Οι Σκορπιοί, ελπίζουν για έναν νέο αληθινό έρωτα.

Πηγή: oroskopos.tv

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments